Samenwerken

Reisblog van Janna Kamphof over slow travel en microavonturen

Ik ben freelance schrijver, fulltime-avonturier en het gezicht achter deze blog. Als ik niet aan het werk ben, ga ik het liefst op pad. Mijn lezers neem ik graag mee op reis! Ik laat zien dat je niet altijd verre, dure reizen hoeft te maken om mooie ervaringen te hebben. Moet je eens kijken wat voor avonturen je in je ‘achtertuin’ kunt beleven!

De blog en social media in cijfers

 • 5700+ lezers (unique visitors) per maand
 • 7800+ page views per maand
 • 2400+ volgers op Instagram
 • 820+ volgers op Facebook

(Maart 2020)
Op verzoek stuur ik u mijn media kit met meer cijfers graag toe.

Samenwerkingsmogelijkheden met Janna

 • Blog- of persreizen (individueel of in een groep)
 • Native Advertising in de vorm van gesponsorde blogposts (no-follow links) of foto’s op social media
 • Productrecensies met betrekking tot reizen/outdoor/lifestyle
 • Corporate content (teksten, foto’s, video) voor uw website, blog of social media
 • Langdurige samenwerkingen of brand ambassador

Een ander idee? Neem contact met me op!

Voorbeelden van samenwerkingen

Waarom met Janna samenwerken?

Dit is wat partners over samenwerken met mij zeiden:

 • Slow travel en micro-avonturen – daar staat Janna voor! De indrukken die tijdens de prettige samenwerking zijn opgedaan, worden professioneel en op een onderhoudende manier voor de lezer uitgewerkt. Als Nederlandse geeft Janna haar tekst een knipoog naar haar ervaringen bij de Duitse buren. Haar ontmoetingen met de verschillende toeristische dienstverleners zijn voor haar bijzonder belangrijk. En je merkt dat de vermeende kleine dingen langs de wandel- en fietsroutes in de natuur een bron van groot plezier zijn.
  – Martina Alfers, Emsland Tourismus GmbH
 • “We werkten samen met Janna tijdens een onderzoeksreis en waren erg enthousiast over de manier waarop ze de regio beschreef. Ze gaat met veel enthousiasme, professionaliteit en inzet aan de slag. Je kunt merken hoe leuk ze het vindt om een regio te verkennen. Haar stories en blogpost zijn zeer authentiek en maken dat je de regio echt wilt bezoeken. We hebben met veel plezier met Janna gewerkt.”
  – Marion Pichler, Tourismusverband PillerseeTal – Kitzbüheler Alpen
 • “Je merkt dat Janna enthousiast is over wat ze doet! Ze is zeer attent en geïnteresseerd als de op pad is en dat zie je terug in haar verslaggeving. Ze heeft oog voor de bijzonderheden van een bestemming en geeft deze op een zeer professionele manier door. Ze verpakt haar creativiteit in een authentieke en zeer informatieve inhoud. De samenwerking was voor ons een groot succes!”
  – Laura Thomas, Hannover Marketing & Tourismus GmbH
 • “Professioneel blogwerk en altijd vindingrijk, creatief, grappig en toch gefocust. Het is gewoon plezierig om samen met Janna op bloggerreis te zijn. En niet te vergeten de echt goede output die het resultaat is van onze samenwerking. We danken voor de succesvolle samenwerking en kijken uit naar verdere gezamenlijke projecten”
  – Katja van WellSpa-Portal.de en mede-organisator van het bloggerhuis in het Seenland Oder-Spree

Andere vragen of samenwerkingsmogelijkheden

Stuur een mailtje naar jannakamphof[at]live.nl of laat een berichtje achter op een van mijn social media-kanalen!