Niederlande Aktiv Duitse reisblog over Nederland

Niederlande Aktiv

Duitsers gaan graag naar Nederland op vakantie. Toen ik in Duitsland woonde, begonnen Duitsers maar wat graag over hun vakantieherinneringen te vertellen. Daardoor ging ik weer op een andere manier naar mijn Heimat kijken. Ook viel het me op dat ze vaak over dezelfde plekken, routes en activiteiten vertelden. Er is nog zoveel méér, dacht ik. In oktober 2020 verhuisde ik weer naar Nederland en zag hierin een kans om de andere verhalen van Nederland te vertellen en te inspireren tot een bezoek aan de minder bekende plekken. Niederlande Aktiv is een inspiratieplatform voor een actieve vakantie in Nederland met net even anders-dan-anders tips.

Lezers vinden er fiets- en wandelroutes, outdoor-activiteiten en tips voor een dagje weg of juist bestemmingen waar je wel een hele week kunt blijven. De inhoud is aangepast op de interesses en informatiebehoefte van de Duitse vakantieganger. We zijn dan wel goede buren die erg veel op elkaar lijken, maar Nederlanders en Duitsers boeken toch echt iets anders hun vakantie.

Voor Niederlande Aktiv werk ik samen met bestemmingen en ondernemers in Nederland. Tijdens een persreis doe ik ervaringen waaraan ik de volgers van Niederlande Aktiv op de blog en bijbehorende social media laat deelnemen. In overleg maak ik ook content voor de kanalen van mijn samenwerkingspartners, bijvoorbeeld een blog, een takeover op Instagram of een artikel voor het magazine.

“Limburg Marketing heeft de samenwerking met Janna als zeer professioneel als doeltreffend ervaren. Janna werkt zelfstandig en had weinig aanwijzingen nodig om tot een geweldige blog te komen. Voordat Janna aan haar opdracht voor Limburg Marketing begon had zij zich goed voorbereid. Dit kwam dan ook tot uiting in haar opgeleverde tweetalige blog. Wij kijken er naar uit om in de toekomst vaker met haar te werken.” – Angelique Keuven, Limburg Marketing