Resultaten 4 weergeven
Blog over Velsen

Blog over Velsen voor .IJmuiden

Eind maart 2020 werd de nieuwe website van .IJmuiden gelanceerd. Ik schreef een blog met insider tips voor Velsen om te laten zien dat er nog zoveel méér is dan de kust. Ik vertaalde de blog naar het Engels en Duits. Daarbij hield ik rekening met de interesses en informatiebehoefte van internationale vakantiegasten. Naast de tekst leverde ik ook de fotografie voor het artikel aan.

Blog over Velsen door Janna Kamphof
Blog fietsen in Nationaal Park Hollandse Duinen

Blog Nationaal Park Hollandse Duinen

In opdracht van Nationaal Park Hollandse Duinen schreef ik een blog over fietsen van Noordwijk naar Scheveningen. Een van de dingen die NPHD bijzonder maakt, is dat het een nationaal park ‘nieuwe stijl’ is: het is meer dan alleen natuur. De badplaatsen maken onderdeel uit van het park en daar is bijvoorbeeld veel kunst op de boulevard te zien. Deze route is daarom bijzonder interessant voor fietsers die natuur en cultuur graag combineren.

Blog fietsen in Nationaal Park Hollandse Duinen
TERRA.Track Wacholderhain

Blogs voor Geheim over de grens

Geheim over de Grens is een website van de Duitse grensregio’s in samenwerking met de EUREGIO. Als blogger deel ik tips voor bijzondere belevenissen en plekken net over de grens in Duitsland. Zo schreef ik bijvoorbeeld over een heidewandeling in het Osnabrücker Land en over buitengewone tuinfestivals van Schloss Ippenburg. Bij het schrijven houd ik rekening met de interesses van de Nederlandse toerist, al dan niet op basis van de persona’s van de Leefstijlvinder. Naast de teksten lever ik ook de bijpassende foto’s aan.

Blogs over de Duitse grensregio op Grensbelevenis