Resultaten 3 weergeven
Duitsland Actief reisblog over vakantie in Duitsland

Duitsland Actief

Fiets- en wandelroutes, mooie natuurbestemmingen, een dagje weg naar een sprookjeskasteel of een actieve citytrip: op Duitsland Actief vinden lezers tips voor deze en nog veel meer activiteiten in Duitsland. Ik schrijf alleen over outdoor-activiteiten die ik zelf heb gedaan en dus echt kan aanraden. Mijn schrijfstijl noem ik graag praktisch verhalend: ik neem de lezer mee op pad en zorg er tegelijkertijd voor dat hij aan het einde van het artikel alle informatie heeft om zelf op pad te kunnen gaan. Behalve aan het landschap besteed ik aandacht aan cultuur, culinaire highlights en overnachtingsmogelijkheden.

Ik ben een groot voorstander van slow travel: de tijd nemen om een bestemming te beleven, jezelf onderdompelen en zoveel mogelijk op een duurzame manier reizen. Op Duitsland Actief deel ik inspiratie voor een vakantie die voelt als een ontdekkingsreis, maar wel eentje waarvan je uitgerust thuiskomt. Denk daarbij aan bestemmingen waar je natuur met stad kunt combineren, plekken die goed met het openbaar vervoer bereikbaar zijn en lokale ondernemers die zeker een bezoek waard zijn.

Voor Duitsland Actief werk ik samen met bestemmingen en ondernemers in Duitsland. Tijdens een persreis doe ik ervaringen waaraan ik de volgers van Duitsland Actief op de blog en bijbehorende social media laat deelnemen. In overleg maak ik ook content voor de kanalen van mijn samenwerkingspartners, bijvoorbeeld een blog, een takeover op Instagram, een artikel voor het magazine of Nederlandse webteksten.

“ We werkten samen met Janna samen tijdens een bloggerreis met het thema “100 jaar Bauhaus in het Westen” en ervoeren haar als professioneel, nieuwsgierig, gemotiveerd en creatief. We waren zeer tevreden met zowel de live verslaggeving als met haar reisverslag.”

– Hannah Förster en Silke Dames van NRW Tourismus

“Professioneel blogwerk en altijd vindingrijk, creatief, grappig en toch gefocust. Het is gewoon plezierig om samen met Janna op bloggerreis te zijn. En niet te vergeten de echt goede output die het resultaat is van onze samenwerking. We danken voor de succesvolle samenwerking en kijken uit naar verdere gezamenlijke projecten”

– Katja van WellSpa-Portal.de en mede-organisator van het bloggerhuis in het Seenland Oder-Spree

Alpen Actief blog over actieve vakantie in de bergen

Alpen Actief

Huttentochten, fietsroutes, wandelingen: op Alpen Actief vinden lezers tips voor deze en nog veel meer activiteiten in de bergen. Ik schrijf alleen over outdoor-activiteiten die ik zelf heb gedaan en dus echt kan aanraden. Mijn schrijfstijl noem ik graag praktisch verhalend: ik neem de lezer mee op pad en zorg er tegelijkertijd voor dat hij aan het einde van het artikel alle informatie heeft om zelf op pad te kunnen gaan. Behalve aan het landschap besteed ik aandacht aan cultuur, culinaire highlights en overnachtingsmogelijkheden.

Ik ben zelf een groot voorstander van slow travel: de tijd nemen om een bestemming te beleven, jezelf onderdompelen. Op Alpen Actief deel ik inspiratie voor een vakantie die voelt als een ontdekkingsreis, maar wel eentje waarvan je uitgerust thuiskomt. Denk daarbij aan bestemmingen waar je natuur met stad kunt combineren, plekken die goed met het openbaar vervoer bereikbaar zijn en lokale ondernemers die zeker een bezoek waard zijn.

Voor Alpen Actief werk ik samen met bestemmingen en ondernemers in de Alpen. Tijdens een persreis doe ik ervaringen waaraan ik de volgers van Alpen Actief op de blog en bijbehorende social media laat deelnemen. In overleg maak ik ook content voor de kanalen van mijn samenwerkingspartners, bijvoorbeeld een blog, een takeover op Instagram, een artikel voor het magazine of Nederlandse webteksten.

“We werkten samen met Janna tijdens een onderzoeksreis en waren erg enthousiast over de manier waarop ze de regio beschreef. Ze gaat met veel enthousiasme, professionaliteit en inzet aan de slag. Je kunt merken hoe leuk ze het vindt om een regio te verkennen. Haar stories en blogpost zijn zeer authentiek en maken dat je de regio echt wilt bezoeken. We hebben met veel plezier met Janna gewerkt.” – Marion Pichler, Tourismusverband PillerseeTal – Kitzbüheler Alpen

Niederlande Aktiv Duitse reisblog over Nederland

Niederlande Aktiv

Duitsers gaan graag naar Nederland op vakantie. Toen ik in Duitsland woonde, begonnen Duitsers maar wat graag over hun vakantieherinneringen te vertellen. Daardoor ging ik weer op een andere manier naar mijn Heimat kijken. Ook viel het me op dat ze vaak over dezelfde plekken, routes en activiteiten vertelden. Er is nog zoveel méér, dacht ik. In oktober 2020 verhuisde ik weer naar Nederland en zag hierin een kans om de andere verhalen van Nederland te vertellen en te inspireren tot een bezoek aan de minder bekende plekken. Niederlande Aktiv is een inspiratieplatform voor een actieve vakantie in Nederland met net even anders-dan-anders tips.

Lezers vinden er fiets- en wandelroutes, outdoor-activiteiten en tips voor een dagje weg of juist bestemmingen waar je wel een hele week kunt blijven. De inhoud is aangepast op de interesses en informatiebehoefte van de Duitse vakantieganger. We zijn dan wel goede buren die erg veel op elkaar lijken, maar Nederlanders en Duitsers boeken toch echt iets anders hun vakantie.

Voor Niederlande Aktiv werk ik samen met bestemmingen en ondernemers in Nederland. Tijdens een persreis doe ik ervaringen waaraan ik de volgers van Niederlande Aktiv op de blog en bijbehorende social media laat deelnemen. In overleg maak ik ook content voor de kanalen van mijn samenwerkingspartners, bijvoorbeeld een blog, een takeover op Instagram of een artikel voor het magazine.

“Limburg Marketing heeft de samenwerking met Janna als zeer professioneel als doeltreffend ervaren. Janna werkt zelfstandig en had weinig aanwijzingen nodig om tot een geweldige blog te komen. Voordat Janna aan haar opdracht voor Limburg Marketing begon had zij zich goed voorbereid. Dit kwam dan ook tot uiting in haar opgeleverde tweetalige blog. Wij kijken er naar uit om in de toekomst vaker met haar te werken.” – Angelique Keuven, Limburg Marketing