Outdoorblogger

Met mijn drie reisblogs focus ik op outdoor en duurzaam reizen. Ik reis hoofdzakelijk met het openbaar vervoer en toon hoe je ook zonder eigen auto op outdoor-vakantie kunt. Verhalen over lokale ondernemers horen er voor mij bij: zij geven bestemmingen een gezicht. Behalve reportages en artikelen, maak ik tijdens en na het reizen ook content voor de diverse social media kanalen (Instagram, Facebook en soms YouTube).

Duitsland Actief

Op Duitsland Actief schrijf ik artikelen over outdoor en duurzaam reizen in Duitsland. Van wadlopen aan de Noordzee tot bergwandelen in de Allgäuer Alpen. Ik laat graag zien wat er buiten de gebaande paden te ontdekken is in ons buurland.

Voor Duitsland Actief werkte ik o.a. samen met Tourismus Marketing Baden-Württemberg, Allgäu GmbH, Harzer Tourismusverband en Füssen Marketing und Tourismus.

Outdoorblog Duitsland Actief
Outdoorblog Alpen Actief

Alpen Actief

Op Alpen Actief schrijf ik artikelen over outdoor en duurzaam reizen in de Alpen. Huttentochten, langlaufen, dagwandelingen in de bergen, stand up paddling, mountainbiken: alles wat je buiten kunt doen, heeft een plekje op mijn blog. Daarbij staat de natuur in het middelpunt en laat ik ook graag zien hoe je met het openbaar vervoer door de Alpen reist. De teksten zijn tweetalig (NL en DE) en worden aan de wensen en interesse van de desbetreffende doelgroep aangepast.

Voor Alpen Actief werkte ik o.a. samen met Radstadt Tourismus, Tourismusverband Kitzbüheler Alpen – Brixental en Kunz PR.

Niederlande Aktiv

Op Niederlande Aktiv schrijf ik in het Duits over outdoor en duurzaam reizen in Nederland. Ik laat graag zien wat er in Nederland buiten de gebaande paden te ontdekken is. Droogvallen op het Wad, een fietssafari door de natuurparken van Limburg, varen op een kampeervlot in Noord-Holland: vooral bijzondere belevenissen hebben een plek op deze blog.

Voor Niederlande Aktiv werkte ik o.a. samen met Visit Wadden, Holland boven Amsterdam, Hart van Limburg en Stichting Eindhoven365.

Ondersteuning bij marketing hulp

Het is erg prettig samenwerken met Janna. Ze zorgde voor een heldere communicatie en stemde planning en content duidelijk met ons af. Janna heeft voor ons een ontzettend leuk verhaal neergezet op een hele enthousiaste manier!

– Marlies Groot en Kirsten Ripken (DMO Holland boven Amsterdam)

Im Rahmen unserer Kooperation hat Janna im April 2022 Karlsruhe und den Bodensee besucht. Dabei hat sie sich als wahre Allrounderin bewiesen und authentischen, kreativen und informativen Content zu den Themen Natur in der Stadt und Outdoor produziert, mit dem wir und die beteiligten Partner sehr zufrieden waren. Bei der Reiseplanung und während der Reise haben wir Janna als äußerst unkomplizierte, engagierte und begeisterte Bloggerin erlebt, mit der wir sehr gerne wieder zusammenarbeiten.

– Franziska Taxis (Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg)

Die Zusammenarbeit mit Janna Kamphof ist sehr professionell und angenehm. Ihre Leidenschaft für Outdooraktivitäten dokumentiert sie eindrucksvoll in ihren Bildern und Texten. Ihre Begeisterungsfähigkeit ist so erfrischend, dass ich immer wieder gerne mit ihr unterwegs bin.

– Christa Fredlmeier (Geschäftsführerin CF Tourismus)

Janna war im September für uns am Lechweg unterwegs. Der Wettergott hat es nicht immer ganz gut mit ihr gemeint, trotzdem waren die Fotos und Stories bei jeder Etappe unglaublich schön und sehr informativ. Jannas Arbeit ist sehr professionell und man spürt ihre Leidenschaft zur Natur.

– Daniela Pfefferkorn (Verein Lechweg)

Content creatie

Vaak combineer ik het maken van content voor mijn eigen blog content voor mijn opdrachtgevers. Dan kun je denken aan fotografie, social content, een Instagram-takeover of een blog. Één reis, dubbel zoveel content.