Over Janna

(Micro)avonturier, blogger en fotograaf

Lange wandelingen, verborgen watervallen, ijskoude meren, verborgen cafés, overnachtingen op bijzondere plekken en tips van locals: dat maakt me me gelukkig. En het maakt me ook blij om je mee te nemen op de ontdekkingstochten, zodat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen reizen. Ik zie graag zoveel mogelijk van de wereld, maar dan wel op een bewuste en liefst duurzame manier. Bijzondere ervaringen kun je al op een steenworp afstand van huis hebben! Op mijn blog vind je tips voor slow travel en ideeën voor microavonturen.

Freelancer: Janna Kamphof Tekst & Communicatie

Behalve als reisblogger werk ik ook als freelance tekstschrijver en marketeer. Een pakkende webtekst schrijven? Ondersteuning bij je content strategie? Samen een internationale instawalk organiseren om je bestemming op de kaart te zetten? Je kunt mij vragen voor allerlei projecten die met tekst, beeld, communictie en marketing te maken hebben. Zowel in het Nederland, als in het Duits. Daarnaast spreek ik ook nog een prima woordje Engels, Frans en Spaans. Lees hier meer over mijn werk als freelancer.

Duitsland Actief: tips voor actieve vakanties in Duitsland

Op Duitsland Actief deel ik tips voor actieve reizen in Duitsland: beschrijvingen van wandelingen, fietstochten en andere sportieve activiteiten die ik eerst zelf heb beleefd en daarom écht kan aanraden. Behalve de praktische informatie zoals de lengte, duur en hoogteverschillen van de tochten vinden bezoekers op Duitsland Actief ook tips voor overnachtingen, vervoer, bezienswaardigheden en lokale specialiteiten.

Niederlande Aktiv: tips voor actieve vakanties in Nederland

Op Niederlande Aktiv deel ik sinds oktober 2020 in het Duits tips voor actieve vakanties in Nederland. Ik neem de lezer mee naar de mooiste plekjes van Nederland, op de fiets, te voet, met de kano, of op een andere actieve manier. Behalve routes en praktische informaties vindt de lezer er ook achtergrondinformatie over de (natuur)gebieden. Alle informatie is aangepast op de wensen en interesses van de actieve Duitse vakantieganger.

Niederlande Aktiv tips voor actieve vakanties in Nederland

3 Comments

Add Yours
  1. 3
    Oliver Hübner

    Hoi Janna, leuk om te lezen, wat je als Nederlandse studente in Leipzig en omkringen beleefd. Ik hou ook van Leipzig, een geweldig stad! … en ook van vegan food 😉
    Plezier verder daar en ook met het bloggen.

Comments are closed.