Freelancer

Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Ik werk als freelance tekstschrijver, online marketeer en content creator voor bedrijven in verschillende sectoren. Je kan mij benaderen voor SEO-geoptimaliseerde teksten en vertalingen, social media content en het meedenken over de online marketingstrategie. Ik heb kennis over de interesses en wensen van Nederlandse en Duitse vakantiegangers, die ik inzet om Nederlandse en Duitse bestemmingen te ondersteunen bij hun marketingstrategie (over de grens).

Download hier mijn portfolio.

Sinds oktober 2020 werk ik fulltime als freelancer. Ik heb op dit moment nog tijd voor (en zin in!) opdrachten. Neem contact met me op.

Opdrachtgevers waar ik voor werk(te):
– Vertellis: SEO-geoptimaliseerde blogs in het Duits en Nederlands schrijven
– Ziegenhof Fehnland: creatieve (product)teksten schrijven
– Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH: webteksten redigeren, vertalingen, SEO-optimalisatie van de Nederlandse website
– Grensbelevenis (EUREGIO): blogs en Instagram-stories over bestemmingen in het Duitse grensgebied
– Münsterland e.V.: instagram takeover

Ervaring als freelancer

Bekijk hier een kleine greep uit mijn publicaties en projecten of download mijn CV met portfolio.

Teksten schrijven

Janna Kamphof tekstschrijver Nederlands en Duits
  • Voor Vertellis schrijf ik regelmatig korte en lange SEO-geoptimaliseerde blogs over persoonlijke ontwikkeling, zowel in het Nederlands als in het Duits.

Social media content maken

Janna Kamphof content creator
Janna Kamphof content creator
Janna Kamphof content creator

Filmopnames organiseren en begeleiden

  • Filmopnames in Bad Iburg (Osnabrücker Land) voor Geheim over de Grens organiseren en ter plaatse begeleiden
  • Gemeente Velsen – Videoproject Lintjesregen – Samen met een cameraman heb ik de mensen die een familielid of bekende hadden opgegeven voor een lintje geïnterviewd. Het resultaat: een serie verassingsvideo’s die op de dag van de decoratie in het gemeentehuis getoond werd en op RTV Seaport uitgezonden werd.

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Op mijn LinkedIn vind je een overzicht van mijn werkzaamheden de afgelopen jaren.