Freelancer

Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Als freelancer bied ik verschillende tekst- en marketingdiensten aan. Ik schrijf (SEO-geoptimaliseerde) teksten voor online- en printmedia, maak content voor social media en denk mee over de marketingstrategie. Ik heb kennis over de interesses en wensen van Nederlandse en Duitse reizigers, die ik inzet om Nederlandse en Duitse bestemmingen te helpen bij hun (grensoverschrijdende) marketingactiviteiten. Zowel voor het strategische denkwerk als het uitvoeren van hands-on taken kunt u contact met mij opnemen.

Ervaring als freelancer

Bekijk hier een kleine greep uit mijn publicaties en projecten of download mijn CV met portfolio.

Teksten schrijven

Janna Kamphof tekstschrijver Nederlands en Duits

Social media content maken

Janna Kamphof content creator
Janna Kamphof content creator
Janna Kamphof content creator

Filmopnames organiseren en begeleiden

  • Filmopnames in Bad Iburg (Osnabrücker Land) voor Geheim over de Grens organiseren en ter plaatse begeleiden
  • Gemeente Velsen – Videoproject Lintjesregen – Samen met een cameraman heb ik de mensen die een familielid of bekende hadden opgegeven voor een lintje geïnterviewd. Het resultaat: een serie verassingsvideo’s die op de dag van de decoratie in het gemeentehuis getoond werd en op RTV Seaport uitgezonden werd.

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Op mijn LinkedIn vind je een overzicht van mijn werkzaamheden de afgelopen jaren.