Herfstwandeling met mijn Fjällräven van Duifhuizen

Het is herfst in Leipzig! En dat is overal goed te zien. In twee weken tijd is alles prachtig rood, bruin, geel en oranje gekleurd. Overal liggen blaadjes, kastanjes en eikeltjes. Ik hou van de herfst! Als ik op zondagochtend de zonnestralen door de dikke wolken zie piepen, spring ik uit bed. Ik maak Dennis wakker en vul twee kommen met yoghurt, muesli en fruit. Daarna stop ik mijn nieuwe Fjällräven-rugzak vol met alles wat we nodig hebben voor een herfstwandeling: broodjes, thee, zelfgemaakte koekjes, handschoenen… Alles past er met gemak in. En daar gaan we, de herfstige natuur in!
De hele ochtend wandelen we over bospaadjes. De frisse lucht kleurt onze wangen roze en we we houden elkaars handen warm. ’s Middags picknicken we tussen de blaadjes. Ik neem een slok hete thee en voel de warmte door mijn lichaam stromen. We zoeken kastanjes en mooie, rode herfstblaadjes voor op mijn kamer. Heerlijk, die herfst!
De hele dag liep ik met mijn nieuwe Fjällräven Foldsack No. 1 op mijn rug. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een rugzak uitzoeken om te reviewen. Omdat ik al een tijdje op zoek was naar een handige rugzak voor korte tripjes, naar steden en de natuur in, koos ik deze Fjällräven. Het is een fijne, lichte rugzak die comfortabel zit. Bovendien past er lekker veel in! Tijdens de herfstwandeling had ik mijn camera, een thermosfles, mijn portemonnee, telefoon en een heleboel eten bij me. Er was zelfs nog ruimte voor een laptop. En ten slotte is de rugzak van het duurzame materiaal G1000 gemaakt, waardoor de tas waterdicht is. Een perfecte rugzak om mee te reizen en wandelen dus! Pluspunt: Fjällräven wil graag dat toekomstige generaties ook een fijn buitenleven hebben en heeft daarom in 2013 richtlijnen opgezet om duurzamer te produceren.

10 gedachten over “Herfstwandeling met mijn Fjällräven van Duifhuizen”

  1. Echt een té leuke tas! En het fijne is dat hij ook nog waterdicht is. Hoe vaak ik wel niet heb gehad dat mijn spullen nat waren na een regenbui, haha. Staat je heel leuk :)P.s. Ik ben wel lichtelijk jaloers op de mooie omgeving 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.