Content creator

Outdoor content creator Janna Kamphof

Fotografie

Tekstschrijver Nederlands Duits

Tekst

Dronefotograaf outdoor Nederland en Alpen

Drone

Inhoud voor de website, inspirerende social media posts, een blog, een takeover op Instagram of (drone)fotografie: ik maak content voor bedrijven en organisaties in de toerismebranche. Teksten schrijf ik in het Nederlands en Duits, indien gewenst SEO-proof. Voor beeldmateriaal gebruik ik een combinatie van camera, drone en GoPro – het is maar net hoe je de bestemming of activiteit het beste kunt laten zien. Ik heb zelf bij een regionaal toerismebureau gewerkt en ken dus ook ‘de andere kant’. Daardoor kan ik meedenken over de campagne en de manier waarop de content hier het beste bij aansluit.

Reizen content fietssafari Hart van Limburg

Fietssafari Limburg

Drie dagen fietste ik door de natuurgebieden van Hart van Limburg: een fietssafari door de ‘Big Five’. Ik sprak met ondernemers en natuurgidsen. Volgende content maakte ik tijdens en na de reis:

Outdoor kleding fotografie

Maier Sports

Bij het Bloggerwandern 2021 in de Eifel trok ik voor het eerst een wandelbroek van Maier Sports aan. Ik was meteen enthousiast en er kwam een samenwerking op lange termijn uit voort. Nu ben ik ‘Härtetester’ voor Maier Sports en maak regelmatig content voor hen. Verder zorg ik dat hun kleding zichtbaar is op mijn kanalen. In het voorjaar van 2022 maakte ik foto’s en video’s voor de MOVE MOVE MOVE-campagne, waarbij ik mijn volgers uitnodigde ook deel van de ‘langste beweging ter wereld’ te worden.

Outdoor content creator Duits en Nederlands

Outdoor Vakantieland Nedersaksen

Voor de website van TourismusMarketing Niedersachsen GmbH schreef ik twee blogs:

  1. Outdoor en cultuur in de Harz: Met Goslar als uitvalsbasis kun je UNESCO-werelderfgoed in natuur én stad ontdekken.
  2. Een actief weekendje weg in Osnabrück: Wandelen en fietsen met Osnabrück als uitvalsbasis.

Van beide blogs maakte ik een Nederlandse en Duitse versie, rekening houdend met de wensen interesses van beide doelgroepen. Bij het schrijven is ook rekening gehouden met SEO.

Fietsen blogger content maken

Hanzensteden Fietsroute

Sinds de zomer van 2021 is er een nieuwe fietsroute: de Hanzesteden Fietsroute. 450 kilometer, 8 etappes, 15 Hanzesteden, 2 landen. En onderweg heel veel te zien! Ik fietste de 5 etappes in Nederland en schreef erover blogs voor de website van Visit Hanzesteden. In het Nederlands en Duits natuurlijk, want de route gaat door beide landen. De Duitse tekst paste ik aan de interesses van de Duitse bezoeker aan. Tevens was ik ook nauw betrokken bij het plannen van mijn 5-daagse fietsreis en regelde ik diverse interviews.

Janna is een heel fijn persoon in haar communicatie. Helder, gestructureerd en ze kijkt ook heel erg naar de puntjes op de i om daarmee het volledige plaatje van content, uitvoer en planning strak te hebben staan. Heel erg blij met haar inzet en enthousiasme!

– Vera Doornhegge-Buwalda, Marketing adviseur Visit Hanzesteden
Füssen outdoor content creator Duitsland

Füssen

In het voorjaar van 2022 werkte ik drie maanden vanuit Füssen im Allgäu. Tijdens die periode had ik een langdurige samenwerking met Füssen Tourismus und Marketing. Volgende inhoud maakte ik voor mijn eigen kanalen en die van Füssen:

  1. Foto’s en video’s voor vrij gebruik door Füssen
  2. Artikel Actieve stedentrip op Duitsland Actief
  3. Artikel Voorjaar in Füssen op Duitsland Actief
  4. Posts, stories en reels op Instagram en Facebook

Janna Kamphoff war stets sehr gut informiert und vorbereitet, hat flexibel und sehr gerne auf unsere Wünsche und Anregungen reagiert und ist auch selbstständig auf die Anforderungen des niederländischen Marktes eingegangen.
Besonders hervorzuheben ist die regelmäßige und gute Kommunikation mit ihr, dadurch konnten beide Seiten ein optimales Ergebnis erzielen.

– Tara Hartmann en Andrea Fröhle, Füssen Tourismus und Marketing

Winterwandelen Radstadt outdoor-fotografie

Winterwandelen Radstadt

Voor Radstadt Tourismus ging ik vier dagen winterwandelen om foto’s te maken. Ik leverde een hele serie (drone-)foto’s die Radstadt Tourismus voor de eigen communicatiematerialen (social media, website, print) gebruikt. Daarnaast schreef ik een blog voor Alpen Actief.

Die Zusammenarbeit mit Frau Kamphof war sehr unkompliziert und angenehm. Sie war bei ihrem Aufenthalt bei uns sehr bemüht, die Zeit bestmöglich auszunutzen. Dabei ist hochwertiger Content entstanden, den wir auch gerne in unsere Kommunikation übernehmen.

– Christian Koblinger BA, Geschäftsführung & Marketing Radstadt Tourismus

Reisblogger

Vaak combineer ik het maken van content voor organisaties met content voor mijn eigen outdoor-blog(s) en socials . Één reis, dubbel zoveel content. Als opdrachtgever profiteer je daardoor ook van het bereik van mijn kanalen.