Bewuste accessoires van Wiezewasjes

Wiezewasjes interieur

Na de zomer verhuis ik naar Osnabrück, waar ik een jaar ga werken als jonge stadsambassadeur voor Haarlem. Een appartementje in de stad is al geregeld en servies heb ik natuurlijk nog van mijn jaar in Leipzig, maar in het kader van de deeleconomie heb ik bijna al mijn leuke interieurspulletjes weggegeven toen ik weer naar Nederland verhuisde. Superleuk dus dat Wiezewasjes me een interieursetje opstuurde. Al helemaal omdat Wiezewasjes rekening houdt met mens en natuur!

stap richting duurzaam en sociaal ondernemen

Bij Wiezewasjes vinden ze het milieu belangrijk. Daarom scheiden ze hun afval en gebruiken ze zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Mijn cactuspotje zat bijvoorbeeld alleen verpakt in een mooi kartonnen doosje, dat op zichzelf eigenlijk al leuk is om te gebruiken, en een minimale hoeveelheid plastic. Daarnaast hebben ze in hun webshop spullen van natuurlijke materialen die lang meegaan. De geurkaars is gemaakt van natuurlijke sojawas die minstens 35 uur kan branden. Daarnaast vindt het team van Wiezewasjes het ook belangrijk dat de ondernemingen waar het de spullen inkoopt eerlijk te werk gaan. Het probeert daarom zoveel mogelijk te controleren of er geen kinderarbeid aan de producten te pas komt.

Wiezewasjes interieur
Het cactuspotje zit verpakt in een mooi kartonnen doosje. Niet alleen een feestje om uit te pakken, maar ook nog eens leuk om op zichzelf te gebruiken!

Zin gekregen om jezelf of iemand anders zo’n leuk cadeautje te geven? Met de kortingscode BLGR25 krijg je 25% korting op alles uit de webshop.

– Ik kreeg dit setje als onderdeel van de Bloggerbox van rvg media & impact. –

4 thoughts on “Bewuste accessoires van Wiezewasjes”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.