Freelancer

Janna Kamphof Tekst en Communicatie

tekst en Communicatie

Naast blogger ben ik freelance tekstschrijver en communicatiemedewerker. Je kunt mij inhuren voor verschillende soorten projecten. Van webteksten schrijven tot social media content maken, van een communicatiestrategie opzetten tot krantenartikelen typen: ik ga er graag mee aan de slag! Ook voor bijzondere verzoeken sta ik open. Stuur een mail naar jannakamphof@live.nl, dan neem ik contact met u op om de mogelijkheden en tarieven te overleggen.

ervaring

Op dit moment werk ik aan verschillende projecten. Zo heb ik voor Rode Kruis IJmond een nieuwe communicatiestrategie opgezet en verricht ik nu diverse PR-werkzaamheden. Voor Nieuwsblad IJmuiden schrijf ik elke week een artikel. Ook schrijf ik webteksten voor de nieuwe website van restaurant Frisk aan het Spaarne in Haarlem.

In april 2018 werkte ik aan een videoproject voor de gemeente Velsen. Samen met een cameraman op pad om de mensen die een familielid of bekende hadden opgegeven voor een lintje te interviewen. Het resultaat was een serie verassingsvideo’s die op de dag van de decoratie in het gemeentehuis getoond werd en op RTV Seaport uitgezonden werd. De video’s zijn op de website van RTV Seaport terug te zien.