Samenwerken

Reisblog van Janna Kamphof over slow travel en microavonturen

Als ik niet bezig ben met mijn freelance werk als content creator en marketeer, ben ik op pad. De natuur in, wandelen, fietsen, kanoën, met de trein naar een onbekende plek, of gewoon op avontuur in mijn eigen ‘achtertuin’. Ik neem mijn lezers graag mee op mijn reizen en laat zien dat je ook je ook op korte afstand bijzondere ervaringen kunt hebben. Op mijn reisblog vindt de lezer ideeën voor reizen en microavonturen in Europa, met de focus op natuurbestemmingen. Daarbij is ook aandacht voor culturele en culinaire highlights. Moet je eens kijken wat voor avonturen je in je ‘achtertuin’ kunt beleven!

Ik werk graag samen met DMO’s, VVV’s en ondernemers om bestemmingen en (outdoor-)activiteiten op mijn reisblog voor te stellen. Door een goede communicatie vooraf ontstaan tijdens en na het bezoek teksten, foto’s en video’s, die zowel voor u als voor de lezers interessant zijn. Ontmoetingen met lokale ondernemers horen zeker bij een bezoek omdat zij een bestemming een gezicht geven en het verhaal spannender maken.

Op verzoek stuur ik u mijn media kit met cijfers en informatie graag toe.

Samenwerkingsmogelijkheden met Janna

 • Blog- of persreizen (individueel of in een groep)
 • Native Advertising in de vorm van gesponsorde blogposts (no-follow links) of foto’s op social media
 • Productrecensies met betrekking tot reizen/outdoor/lifestyle
 • Corporate content (teksten, foto’s, video) voor uw website, blog of social media
 • Langdurige samenwerkingen of brand ambassador

Een ander idee? Neem contact met me op!

Voorbeelden van samenwerkingen

Waarom met Janna samenwerken?

Dit is wat partners over samenwerkingen met mij zeiden:

 • “Limburg Marketing heeft de samenwerking met Janna als zeer professioneel als doeltreffend ervaren. Janna werkt zelfstandig en had weinig aanwijzingen nodig om tot een geweldige blog te komen. Voordat Janna aan haar opdracht voor Limburg Marketing begon had zij zich goed voorbereid. Dit kwam dan ook tot uiting in haar opgeleverde tweetalige blog. Wij kijken er naar uit om in de toekomst vaker met haar te werken.”
  – Angelique Keuven, Limburg Marketing
 • “Slow travel en micro-avonturen – daar staat Janna voor! De indrukken die tijdens de prettige samenwerking zijn opgedaan, worden professioneel en op een onderhoudende manier voor de lezer uitgewerkt. Als Nederlandse geeft Janna haar tekst een knipoog naar haar ervaringen bij de Duitse buren. Haar ontmoetingen met de verschillende toeristische dienstverleners zijn voor haar bijzonder belangrijk. En je merkt dat de vermeende kleine dingen langs de wandel- en fietsroutes in de natuur een bron van groot plezier zijn.
  – Martina Alfers, Emsland Tourismus GmbH
 • “We werkten samen met Janna tijdens een onderzoeksreis en waren erg enthousiast over de manier waarop ze de regio beschreef. Ze gaat met veel enthousiasme, professionaliteit en inzet aan de slag. Je kunt merken hoe leuk ze het vindt om een regio te verkennen. Haar stories en blogpost zijn zeer authentiek en maken dat je de regio echt wilt bezoeken. We hebben met veel plezier met Janna gewerkt.”
  – Marion Pichler, Tourismusverband PillerseeTal – Kitzbüheler Alpen
 • “Je merkt dat Janna enthousiast is over wat ze doet! Ze is zeer attent en geïnteresseerd als de op pad is en dat zie je terug in haar verslaggeving. Ze heeft oog voor de bijzonderheden van een bestemming en geeft deze op een zeer professionele manier door. Ze verpakt haar creativiteit in een authentieke en zeer informatieve inhoud. De samenwerking was voor ons een groot succes!”
  – Laura Thomas, Hannover Marketing & Tourismus GmbH

Andere vragen of samenwerkingsmogelijkheden

Stuur een mailtje naar jannakamphof[at]live.nl of laat een berichtje achter op een van mijn social media-kanalen!