Over Janna

Hey! Ik ben Janna, een Nederlandse student die in Leipzig woont. Ik hou van reizen, wandelen, mooie plekjes ontdekken, fotograferen en nieuwe dingen proberen. Het liefst zie ik zoveel mogelijk van de wereld, maar als student is mijn budget niet oneindig. Dus houd ik mijn reizen low budget en ontdek ik ook veel van mijn omgeving (want hé, daar ben ik toch al). Op mijn blog laat ik zien hoe ook jij met een klein budget veel van de wereld kan zien! Wist je bijvoorbeeld dat je in Ljubljana heel veel gratis kan doen? En dat je ook naar het dure München een goedkope citytrip kan doen?

Ben ik bij jou in de buurt en heb je zin om een kop koffie te drinken? Of wil je mij jouw stad/dorp/omgeving laten zien? Ik vind het geweldig dat ik door mijn blog constant in contact kom met nieuwe mensen. Laat dus zeker een berichtje achter op mijn blog, Facebook of Instagram.

 

 

3 thoughts on “Over Janna”

  1. Hoi Janna, leuk om te lezen, wat je als Nederlandse studente in Leipzig en omkringen beleefd. Ik hou ook van Leipzig, een geweldig stad! … en ook van vegan food 😉
    Plezier verder daar en ook met het bloggen.

Comments are closed