Over Janna

(Micro)avonturier, blogger en fotograaf

Lange wandelingen, verborgen watervallen, ijskoude meren, verborgen cafés, overnachtingen op bijzondere plekken en tips van locals: dat maakt me me gelukkig. En het maakt me ook blij om je mee te nemen op de ontdekkingstochten, zodat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen reizen. Ik zie graag zoveel mogelijk van de wereld, maar dan wel op een bewuste en liefst duurzame manier. Bijzondere ervaringen kun je al op een steenworp afstand van huis hebben! Op mijn blog vind je tips voor slow travel en ideeën voor microavonturen.

Nieuw: tips voor actieve vakanties op Duitsland Actief

Op Duitsland Actief deel ik sinds kort tips voor actieve reizen in Duitsland: beschrijvingen van wandelingen, fietstochten en andere sportieve activiteiten die ik eerst zelf heb beleefd en daarom écht kan aanraden. Behalve de praktische informatie zoals de lengte, duur en hoogteverschillen van de tochten vinden bezoekers op Duitsland Actief ook tips voor overnachtingen, vervoer, bezienswaardigheden en lokale specialiteiten.

Freelancer: Janna Kamphof Tekst & Communicatie

Behalve blogger werk ik ook als freelancer. Content voor Instagram maken? Een vlotte column schrijven? Of juist een pakkende webtekst? Je kunt mij vragen voor allerlei projecten die met tekst, beeld en communicatie te maken hebben. Zowel in het Nederland, als in het Duits. Daarnaast spreek ik ook nog een prima woordje Engels, Frans en Spaans. Lees hier meer over mijn werk als freelancer.

3 Comments

Add Yours
  1. 3
    Oliver Hübner

    Hoi Janna, leuk om te lezen, wat je als Nederlandse studente in Leipzig en omkringen beleefd. Ik hou ook van Leipzig, een geweldig stad! … en ook van vegan food 😉
    Plezier verder daar en ook met het bloggen.

Comments are closed.