Over Janna

Hey! Ik ben Janna, een 21-jarige avonturier uit de buurt van Haarlem. Op dit moment werk ik als stadsambassadeur voor Haarlem in Osnabrück. Als ik niet aan het werk ben, ga ik het liefst op ontdekkingstocht. Ik word enthousiast van lange bergwandelingen, verstopte cafeetjes, bijzondere projecten en vintage vondsten. Het liefst zie ik zoveel mogelijk van de wereld, maar als student is mijn budget niet oneindig. Dus houd ik mijn reizen low budget en ontdek ik ook veel van mijn omgeving (want hé, daar ben ik toch al). Op mijn blog laat ik zien hoe je door kleine dingen het leven mooier kan maken, zowel dat van jezelf als van de mensen om je heen.

Kopje koffie?

Ben ik bij jou in de buurt en heb je zin om een kop koffie of thee te drinken? Of wil je mij jouw stad/dorp/omgeving laten zien? Ik vind het geweldig dat ik door mijn blog constant in contact kom met nieuwe mensen. Laat dus zeker een berichtje achter op mijn blog, Facebook of Instagram.

 

Freelancer

Naast blogger ben ik ook freelance tekstschrijver en communicatiemedewerker. Je kunt mij inhuren voor verschillende soorten projecten. Van webteksten schrijven tot social media content maken, van een communicatiestrategie opzetten tot krantenartikelen typen: ik ga er graag mee aan de slag! Lees hier meer over mijn werk als freelancer.

Samenwerken of contact?

Graag werk ik samen met toffe ondernemers. Denkbaar zijn bijvoorbeeld reviews, social media promotion en betaalde artikelen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u. Lees hier alles over samenwerkingen, mijn media kit en contactmogelijkheden.

3 thoughts on “Over Janna”

  1. Hoi Janna, leuk om te lezen, wat je als Nederlandse studente in Leipzig en omkringen beleefd. Ik hou ook van Leipzig, een geweldig stad! … en ook van vegan food 😉
    Plezier verder daar en ook met het bloggen.

Comments are closed