Over Janna

Hey! Ik ben Janna, een 20-jarige student uit de buurt van Haarlem. Als ik niet in de schoolbanken zit, ga ik het liefst op ontdekkingstocht. Ik hou van reizen, wandelen, mooie plekjes ontdekken, fotograferen en nieuwe dingen proberen. Het liefst zie ik zoveel mogelijk van de wereld, maar als student is mijn budget niet oneindig. Dus houd ik mijn reizen low budget en ontdek ik ook veel van mijn omgeving (want hé, daar ben ik toch al). Op mijn blog laat ik zien hoe je door kleine dingen het leven mooier kan maken.

Kopje thee?

Ben ik bij jou in de buurt en heb je zin om een kop thee te drinken? Of wil je mij jouw stad/dorp/omgeving laten zien? Ik vind het geweldig dat ik door mijn blog constant in contact kom met nieuwe mensen. Laat dus zeker een berichtje achter op mijn blog, Facebook of Instagram.

Tekst nodig?

Naast blogger ben ik ook freelance tekstschrijver. Je kunt mij inhuren voor verschillende soorten tekst, van krantenartikel tot productomschrijven, van websitetekst tot social media content. Op verzoek kan ik hier ook foto’s bij leveren. Ook voor bijzondere verzoeken sta ik open. Stuur een mail naar jannakamphof@live.nl om te overleggen.

Samenwerken of contact?

Lees hier alles over samenwerkingen, mijn media kit en contact.

3 thoughts on “Over Janna”

  1. Hoi Janna, leuk om te lezen, wat je als Nederlandse studente in Leipzig en omkringen beleefd. Ik hou ook van Leipzig, een geweldig stad! … en ook van vegan food 😉
    Plezier verder daar en ook met het bloggen.

Comments are closed