Over Janna

Janna Kamphof
Hey! Ik ben Janna, een 22-jarige avonturier uit een dorpje in de buurt van Haarlem. Op dit moment werk ik als stadsambassadeur voor Haarlem in Osnabrück. Als ik niet aan het werk ben, ga ik het liefst op pad. Ik word enthousiast van lange wandelingen, zwemmen in ijskoude meertjes, verstopte cafés, overnachten op een bijzondere plek en verrassende gesprekken.
 
Het liefst zie ik zoveel mogelijk van de wereld, maar wel op een bewuste en liefst duurzame manier. Om mooie dingen te zien, hoef je vaak helemaal niet ver weg te gaan of veel geld uit te geven. In Nederland, vlak over de grens en in de rest van Europa kan je ook bijzondere reizen maken. Hoe, waar en wat: dat lees je op mijn blog!

Samenwerken of contact?

Graag werk ik samen met tourismebureaus en ondernemers met een goed verhaal. Denkbaar zijn bijvoorbeeld pers- en bloggerreizen, social media promotie en betaalde artikelen. Ik bespreek graag de mogelijkheden, zodat er een samenwerking ontstaat die zowel voor u als voor mijn blog en lezers interessant is. Lees hier alles over mogelijke samenwerkingen.

Freelancer: Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Behalve blogger werk ik ook als freelancer. Content voor Instagram maken? Een vlotte column schrijven? Of juist een pakkende webtekst? Je kunt mij vragen voor allerlei projecten die met tekst, beeld en communicatie te maken hebben. Zowel in het Nederland, als in het Duits. Daarnaast spreek ik ook nog een prima woordje Engels, Frans en Spaans. Lees hier meer over mijn werk als freelancer.

Update maart 2020: vanwege de huidige situatie post ik alleen over wandelingen, fietstochten en reizen die ik vóór de reisbeperkingen heb gemaakt. Er komt een tijd dat we weer zorgeloos kunnen reizen en ik hoop je met mijn berichten alvast te kunnen inspireren!

3 Comments

Add Yours
  1. 3
    Oliver Hübner

    Hoi Janna, leuk om te lezen, wat je als Nederlandse studente in Leipzig en omkringen beleefd. Ik hou ook van Leipzig, een geweldig stad! … en ook van vegan food 😉
    Plezier verder daar en ook met het bloggen.

Comments are closed.