Over Janna

Hallo! Ik ben Janna, een 22-jarige avonturier uit de omgeving van Haarlem. Op dit moment werk ik als stadsambassadeur voor Haarlem in Osnabrück. Als ik niet aan het werk ben, ga ik het liefst op ontdekkingstocht. Ik word enthousiast van lange bergwandelingen, verstopte cafeetjes, bijzondere projecten en vintage vondsten. Het liefst zie ik zoveel mogelijk van de wereld, maar wel op een bewuste en liefst duurzame manier. Om mooie dingen te zien, hoef je soms helemaal niet ver weg te gaan. Ook in Europa, of zelfs in Nederland, kan je mooie reisjes maken. Op mijn blog laat ik zien hoe je door kleine dingen het leven mooier kan maken, zowel dat van jezelf als van de mensen om je heen.
Freelancer: Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Behalve blogger ben ik ook freelance tekstschrijver en communicatiemedewerker. Je kunt mij vragen voor diverse projecten die met tekst en communicatie te maken hebben. Van webteksten schrijven tot social media content maken, van een communicatiestrategie opzetten tot krantenartikelen typen: ik ga er graag mee aan de slag! Lees hier meer over mijn werk als freelancer.

Samenwerken of contact?

Graag werk ik samen met bijzondere ondernemers. Denkbaar zijn bijvoorbeeld reviews, social media promotion en betaalde artikelen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u. Lees hier alles over samenwerkingen, mijn media kit en contactmogelijkheden.

3 thoughts on “Over Janna”

  1. Hoi Janna, leuk om te lezen, wat je als Nederlandse studente in Leipzig en omkringen beleefd. Ik hou ook van Leipzig, een geweldig stad! … en ook van vegan food 😉
    Plezier verder daar en ook met het bloggen.

Comments are closed