Freelancer

Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Als ik niet voor mijn blog schrijf, maak ik als freelancer content voor online platforms en gedrukte media. Van het schrijven van webteksten tot het creëren van social media content, van het ontwikkelen van een communicatiestrategie tot het typen van krantenartikelen: Ik doe het met veel plezier. Ik sta ook open voor speciale verzoeken. Als het te maken heeft met tekst, beeld en communicatie, ga ik er graag mee aan de slag. Stuur een e-mail naar jannakamphof@live.nl en ik neem contact met u op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Ervaring als freelancer

Een kleine greep uit mijn publicaties en projecten:

Blogs voor Grensbelevenis, de Nederlandse website van de EUREGIO met reistips voor het Duitse grensgebied.

Voor de fietsblog van het Teutoburger Wald schreef ik een artikel over de Grenzgängerroute Teuto-Ems (in het Duits).

Blogartikelen voor de blog van de Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH (in het Duits).

Lintjesregen Velsen

Gemeente Velsen – Videoproject Lintjesregen – Samen met een cameraman heb ik de mensen die een familielid of bekende hadden opgegeven voor een lintje geïnterviewd. Het resultaat: een serie verassingsvideo’s die op de dag van de decoratie in het gemeentehuis getoond werd en op RTV Seaport uitgezonden werd.

Haarlems Weekblad (oktober 2018 – heden) – Maandelijkse column over het werk als stadsambassadeur van Haarlem in Osnabrück.

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Op mijn LinkedIn vind je een overzicht van mijn werkzaamheden de afgelopen jaren.