Freelancer

Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Behalve blogger ben ik ook freelance tekstschrijver en communicatiemedewerker. Je kunt mij vragen voor diverse projecten die met tekst en communicatie te maken hebben. Van webteksten schrijven tot social media content maken, van een communicatiestrategie opzetten tot krantenartikelen typen: ik ga er graag mee aan de slag! Ook voor bijzondere verzoeken sta ik open. Stuur een mail naar jannakamphof@live.nl, dan neem ik contact met u op om de mogelijkheden en tarieven te overleggen.

Ervaring als freelancer

Een kleine greep uit mijn publicaties en projecten:

  • Blogs voor Grensbelevenis, de Nederlandse website van de EUREGIO met reistips voor het Duitse grensgebied.
  • Haarlems Weekblad (oktober 2018 – heden) – Maandelijkse column over het werk als stadsambassadeur van Haarlem in Osnabrück.
  • Rode Kruis IJmond (2018) Een nieuwe communicatiestrategie opzetten, interne en externe communicatie verzorgen, webteksten schrijven.
  • Nieuwsblad IJmuiden (2018) – Wekelijks artikel voor de krant.
  • Restaurant Frisk aan het Spaarne (zomer 2018) – Teksten en foto’s voor de website.
  • Backpackkit (augustus 2018) – Artikel met tips voor de eerste keer backpacken.
  • Gemeente Velsen (april 2018) – Videoproject Lintjesregen – Samen met een cameraman heb ik de mensen die een familielid of bekende hadden opgegeven voor een lintje geïnterviewd. Het resultaat: een serie verassingsvideo’s die op de dag van de decoratie in het gemeentehuis getoond werd en op RTV Seaport uitgezonden werd.

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Op mijn LinkedIn vind je een duidelijk overzicht van mijn werkzaamheden de afgelopen jaren.