MICA: koffiebar in Haarlem

MICA Haarlem

Een café in huiskamersfeer met een Scandinavisch tintje. Zo zou je MICA kunnen omschrijven. Dit gezellige, lichte café in de Kleine Houtstraat in Haarlem is de perfecte plek om even uit te rusten van alle drukte. De sfeer is er relaxed, de koffie is er lekker (net als de matcha latte!) en het interieur is een prachtige verzameling van natuurlijke tinten en materialen.

MICA Haarlem

koffie én cake

Bij je lekker kop koffie (met bonen uit Berlijn) eet je heerlijk huisgemaakt bananenbrood of een guilt free treat, zoals een gezonde bounty. De zussen die het café runnen zijn vriendelijk en lijken exact aan te voelen of je zin hebt om te kletsen of vooral even wil genieten van de stilte. Ga met je laptop aan de lange tafel zitten, kruip in een chille stoel met een boek of staar tussen de plantjes door uit het raam.

MICA Haarlem

Shop het kopje

Verliefd geworden op de schattige kopjes met marble print? Die kan je hier gewoon kopen. Net als de glazen, veel verschillende plantjes en mooie stenen. Zo neem je een beetje MICA mee naar huis. En anders ben je door de overweldigende rust in dit café hopelijk weer klaar om de rest van Haarlem te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van deze zeven dingen die je gratis in Haarlem kan doen?

MICA HaarlemDe openingstijden, exacte locatie en evenementen van MICA vind je op Facebook.

2 thoughts on “MICA: koffiebar in Haarlem”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.