Je wandeldrankjes warm houden met FLASKE

FLASKE

Herfst is de tijd van uitwaaien. Lekker over het strand wandelen met de wind in je haren en het geruis van de zee op de achtergrond. En als je dan halverwege een windstil plekje opzoekt in de duinen, kan je picknicken in de lage zonnestralen. Lekker opwarmen met warme chocolademelk. Dan moet die natuurlijk wel warm blijven! Deze koude maanden houd ik mijn wandeldrankjes warm met FLASKE.

FLASKE: fles met een missie

Deze prachtige thermosfles houdt je thee en koffie niet alleen warm, het is ook nog eens een fles met een missie. Van elke verkochte FLASKE wordt 10% aan UNICEF gedoneerd voor schoner drinkwater. Dat betekent concreet dat voor een fles al een watercontainer kan worden aangeschaft en voor twee kan een kind een jaar lang schoon water drinken. Bovendien is de fles van materiaal gemaakt dat lang meegaat en reduceer je het eenmalig gebruik van plasticflesjes. Zo heb je ook nog eens een goed verhaal bij je fles.

FLASKE strandWandelen maar!

Deze fles neem je dus graag mee op pad. Bovendien weegt ‘ie maar 300 gram, waardoor je rugzak niet te zwaar wordt. Wij wandelden met FLASKE over het mooie, brede strand van IJmuiden richting Zandvoort. De lage zon zorgt voor prachtig licht en op een heldere dag kan je in de verte het silhouette van Zandvoort zien. Dit stukje is een onderdeel van mijn lievelingswandeling in Nationaalpark Zuid-Kennemerland, waarover ik hier al meer schreef. Zeker een aanrader! Zelfs op deze koude, winderige dag hadden we na een paar uur nog hete chocolademelk.

IJmuiden strand

Warme wandeldrankjes

Nu heb je alleen nog maar iets nodig voor in de fles! Van een simpele koffie of thee warm je natuurlijk ook op, maar het is nog leuker om zelf iets speciaals te maken. Verse warme chocolademelk maak je heel simpel zelf met 500 ml (plantaardige) melk, 3 el cacao, 1 el suiker. Even mengen en opwarmen in een pannetje en klaar! Maar ook deze verse chai latte of deze witte chocolademelk met chili neem je makkelijk mee. Liever iets kouds? FLASKE houdt je drankje tot wel 24 uur fris.

FLASKE

FLASKE is verkrijgbaar in nog een heleboel andere mooie designs. Je bestelt de fles online (tijdelijk gratis verzending!), waar je ook meer over de missie van Ruben kan lezen.

– Dit artikel schreef ik in samenwerking met FLASKE. –

7 thoughts on “Je wandeldrankjes warm houden met FLASKE”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.