Eerste video: NDSM-werf

Ik drink de laatste slok van mijn warme thee, pak de camera, ren naar buiten, installeer het statief en schiet een paar beelden. Een halfuur later ren ik weer naar binnen om m’n ijskoude handen op te warmen en de lens droog te maken. Dan gaat de volgende naar buiten om te filmen.

Het is niet helemaal hoe we onze eerste filmdag hadden voorgesteld. Het leek wel alsof de volgende ijstijd was begonnen en wij stonden op de winderige werf te filmen. Waarom, vraag je je af? Sinds kort volg ik een cursus documentaire filmen. De eerste opdracht was een sfeerimpressie van een plek te filmen. En zie hier het resultaat: een kort filmpje over de NDSM-werf, in Amsterdam-Noord. Hier en daar zit helaas toch wat water op de lens, maar ik ben heel erg blij met mijn eerste gefilmde beelden!
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie nog tips hebben 🙂

Filmpje in samenwerking met Magda Mose en Debbie de Rijk.

8 Comments

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.