De zee in huis halen met posters van Desenio

Desenio poster zee

Ik hou van de zee, de duinen en het strand. Ik kom er heel graag en ook de kleuren vind ik fantastisch. Het was dan ook al een tijdje mijn wens om mijn kamer in te richten met de verschillende blauwtinten van de zee en rustige zandkleuren. Toen ik mijn appartement in Osnabrück voor het eerst zag, wist ik meteen: hier zou dat fantastisch staan. Ik scharrelde een aantal nieuwe én tweedehands accessoires bij elkaar en het begon er al aardig op te lijken. Als kers op de taart mocht ik bij Desenio een aantal posters bestellen en haalde zo de zee in huis. Het resultaat is een appartement waar ik heel graag thuis kom en ik een klein beetje het gevoel heb op het strand te zijn.

posters met golven en zeedieren

Ik heb voor de tweede keer gemerkt dat je met heel weinig een fijne sfeer kan creëren. Het appartement had al een vloer en meubels. Heel fijn natuurlijk, maar daarom is het ook lastiger het eigen te maken. Twee zeeblauwen plaids, een zandkleurig tapijt en een paar posters binnen het zeethema zorgden ervoor dat het echt mijn plekje werd. De posters zijn tegelijk stijlvol en hip. Omdat je op de website van Desenio kan zoeken op kleur, had ik heel snel van alles gevonden wat ik mooi vind en goed bij elkaar past. De afwisseling van fotografie, grafische kunst en tekeningen, en verschillende formaten maken het geheel lekker speels. Ik kan eigenlijk niet eens een favoriet kiezen, samen zijn ze zo leuk.

interieur zee
Ook heel leuk als cadeautje: de letterposters. De poster ‘Alphabet J’ paste natuurlijk perfect binnen het thema.

bomen planten

Omdat ik – net als bij eten en kleding kopen – bij de inrichting graag aan het milieu denk, heb ik geprobeerd veel tweedehands te vinden. Een tweedehands poster vinden, leek toch iets moeilijker dan gedacht. Gelukkig denkt Desenio ook aan het milieu. Voor elke boom die ze gebruiken, planten ze twee nieuwe. Ook drukt Desenio de posters op milieugecertificeerd papier. Ten slotte probeert Desenio ook het hout van de lijsten op een verantwoorden manier te kiezen. Op de website kan je meer over Desenio en het milieu lezen.

Desenio poster zee
Deze ‘Blue crab’ maakt het geheel wat stoerder.

Zelf ook zo’n poster aan de muur?

Tot slot heb ik nog een leuke mededeling: ik mag jullie van 23 tot en met 25 oktober korting geven op alle posters van Desenio. Met mijn code “JANNAKAMPHOF” krijg je 25% korting. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties, maar wees niet bang: ook dan heb je nog heel veel keuze.

– De posters en lijsten heb ik van Desenio gekregen. Ik werd niet betaald om dit artikel te schrijven en de meningen in dit artikel zijn 100% die van mij. –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.