Contact

Heb je een vraag, tip of wil je gewoon even hoi zeggen? Wil je met me samenwerken? Je kan me altijd een berichtje sturen! Via onderstaande kanalen ben ik te bereiken. Ook mijn mediakit en meer statistieken kunnen op die manier worden aangevraagd.

Samenwerken?

Graag werk ik samen met toffe ondernemers. Denkbaar zijn bijvoorbeeld reviews, social media promotion en betaalde artikelen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u. Op verzoek stuur ik u mijn mediakit met meer informatie en cijfers over mijn blog.

Ik heb onder andere al met Osprey, Rosti Mepal en Duifhuizen Tassen en Koffers samengewerkt. Ook ging ik op persreis met Ulm/Neu-Ulm Touristik en Die Nordsee.

Tekst nodig?

Naast blogger ben ik ook freelance tekstschrijver. Je kunt mij inhuren voor verschillende soorten tekst, van krantenartikel tot productomschrijvingen, van webstekst tot social media content. Op verzoek lever ik hier graag foto’s bij. Ook voor andere, bijzondere verzoeken sta ik open. Stuur een mail naar jannakamphof@live.nl om de mogelijkheden te overleggen. Mijn huidige werkgevers zijn onder meer Rode Kruis IJmond, Frisk aan het Spaarne, de gemeente Velsen en Nieuwsblad IJmuiden.

Contactgegevens

Mail             jannakamphof@live.nl
Instagram   @jannakamphof

 

2 thoughts on “Contact”

Comments are closed