Hotspot: Beter & Leuk

Ik schuif mijn allerlaatste paper van dit jaar in het postvakje van de docent. Yes! Ik heb gewoon zin om een dansje te doen. Dat bespaar ik mijn mede-geesteswetenschappers en besluit een beetje willekeurig door Amsterdam te gaan slenteren. Na een uur door gezellige achterafstraatjes te hebben gewandeld en bloemen te hebben gefotografeerd, loop ik Beter & Leuk binnen. Daar heb ik afgesproken met Doris om samen een eindejaarsfeestje te vieren!
En een feestje is het bij Beter & Leuk zeker. Koken doen ze er met zoveel mogelijk met bio-, seizoens- en lokale producten. Op de kaart staan vega, vegan én glutenvrije opties. Het motto van deze fijne plek ‘We want to serve good food for you’ en dat is duidelijk. Beide gaan we voor een Healthy Hot Chocolate: warme chocolademelk met rauwe cacao, kurkuma, kaneel, kardemom, een snufje peper en agavesiroop. Wauw. En ja, dat is net zo lekker als het klinkt.
Hebben jullie ook altijd zo’n moeite met taart kiezen? Ik zit meestal wel tien minuten naar de kaart te staren, zeker als alles gewoon heel erg lekker klinkt, zit. Mocht je dit weekend nou besluiten om even bij Beter & Leuk binnen te lopen, kan ik je zeker aanraden het vegan bananenbrood met frambozen en dadelroom te kiezen. Zo. Lekker. En geserveerd door erg lieve en enthousiaste dames. Het is bijna goed dat Beter & Leuk niet tegenover de universiteit zit, anders weet ik al waar ik elk vrij uurtje zou doorbrengen. Wat een fijne plek!

PS. Vergeet je niet mee te doen aan mijn winactie? In dit artikel lees je hoe je een envelopje onwijs leuke retroprints van Fotofabriek kan winnen.

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

7 thoughts on “Hotspot: Beter & Leuk”

  1. Oh, dat ziet er heeel goed uit! Ik vind het altijd zo tof als ze ook vegan en glutenvrije opties hebben (want: melkallergie), dat is hier nooit het geval. Als ik in Amsterdam ben, zal ik hier zeker even langsgaan! Liefs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.