Urban vibes met Polette

Ik heb een nieuwe bril! Een rode. Een bril die matcht met mijn rode boots en lipstick. Ik ben er zo blij mee! Toen ik van Polette een bril mocht bestellen, fietste ik gauw naar de showroom in Amsterdam. Wow, zoveel modellen! Mijn oog viel meteen op dit rode montuur met de naam Camus Red. Ik paste nog dertig andere modellen, maar kwam steeds weer terug bij deze. Tien dagen later lag de bril op mijn deurmat in Leipzig. En wat is 'ie mooi...Polette is een bedrijf met een bijzonder concept. Ze is namelijk de enige partij tussen fabriek en klant. Daardoor blijven de brillen lekker betaalbaar en wordt de bril snel bezorgd. Mijn bril was er al in tien dagen! Klinkt goed, toch? En het wordt nog beter. Je kunt namelijk kiezen uit 900+ verschillende monturen, wow! Van hout, metaal of kunstof. Rond of ovaal. Een tof kleurtje, goud of met een printje. Je kan zelfs de kleur van de glazen kiezen. Ik ging zelf langs in de showroom in Amsterdam, waar een aardige medewerker mij heeft geholpen met het uitkiezen en mijn ogen heeft opgemeten. Maar alle monturen en informatie, zoals grootte van de glazen en het soort glazen die je nodig hebt, zijn ook online te vinden. Handig!Behalve dat Camus Red een toffe kleur heeft, zit 'ie ook nog eens erg goed. Het is een licht model, waar door ik nauwelijks voel dat ik een bril op heb. Heel fijn! Naast mijn bril, koos ik nog een mooi, houten hoesje: de Yucca. De binnenkant is gevoerd met 'royal blue', een zachte blauwe stof waardoor de bril goed beschermd is. Het hoesje is fijn compact, waardoor het lekker makkelijk in mijn tas vol boeken en notitieblokken past. En ja, het is ook gewoon een heel erg mooi hoesje. Een perfecte combinatie met de Camus Red, die ik inmiddels elke dag met veel plezier draag.

Foto's gemaakt door Carolina Sotillo (Smileless-Joker Photography)

10 reacties:

 1. Woohoo, tof model is dit! Ik houd sowieso van ronde brillen, maar vind deze extra tof met dat rood. :) Hij staat je ook super gaaf! Moet binnenkort ook weer een nieuwe bril en wie weet ga ik ook wel even naar Polette. Hoor er zo veel goede dingen over!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Helemaal mee eens, ik vind dat 'ie door dat rood lekker apart is :) Ik kan je zeker aanraden naar Polette te gaan. Ze hebben erg leuke monturen en in de showroom kunnen ze je goed helpen!

   Verwijderen
 2. Mooi! Staat je ook goed en past goed bij je lippenstift ;)! Ik vind het hoesje ook heel bijzonder. Ziet er leuker uit dan een standaard zwarte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Tof hoesje, hè? Ik vind 'm erg bijzonder met dat hout :)

   Verwijderen
 3. Heel leuke bril, staat je goed :)

  https://letyourhairdownsofie.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Polette heeft echt zo veel mooie monturen! Deze staat je echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens! Ik heb ook echt wel een tijdje doorgebracht in de showroom om alle monturen te bekijken ;) En dankjewel!

   Verwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!