Snel én lekker: ontbijten met MyMuesli

Ik hou van ontbijten. Langzaam wakker worden met een lekker, zelfgemaakt ontbijtje en een kop thee, mmm! Helaas is de realiteit vaak dat ik gewoon heel erg moet opschieten en geen tijd heb om ingewikkeld te doen. Toen ik MyMuesli ontdekte, werd ik dan ook heel erg blij. De mueslimixen van MyMuesli zijn namelijk goed gevuld met noten, fruit en granen. Beetje yoghurt en vers fruit erbij en klaar! Pluspunt: alle ingrediënten zijn biologisch. Ik probeerde twee soorten en maakte daar twee supersnelle, gezonde ontbijtjes mee. 


Laagjesontbijt met kokosnootcrunch en appel
Voor dit ontbijtje gebruikte ik de Paleo-Coconut-Crunchy, een heerlijke mix van kokoschips, notencrunch en rood fruit. Dit is mijn absolute favoriet omdat 'ie lekker krokant is. De combinatie van het zure rood fruit en de kokosflakes is perfect. Voor mijn ontbijt sneed ik een appel in stukjes en mixte ik wat extra kokosrasp door de yoghurt. En dan laagjes maken! Laagje yoghurt, laagje muesli, laagje appel, laagje yoghurt... Mmm!


Powerontbijt met pistachegranola en nectarine
Dit is het perfecte ontbijt voor een lange dag of een hardloopsessie. De Cranberry-Pistachio-Granola zit vol havermout, pistach- en cashewnoten, cranberries en ander rood fruit. Soms eet ik het met plantaardige melk, soms met yoghurt. Maar altijd met iets van een zoete vrucht, zoals nectarines of perzikken. Klaar om te gaan!


Op de website van MyMuesli vind je nog veel meer smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van granola met pure chocolade en kersen? Ook kan je je eigen mueslimix samenstellen. Alle muesli's zijn biologisch en gentechnologievrij. De meeste mueslimixen zijn ook nog eens helemaal plantaardig, op een paar met chocolade na. Lekker, eerlijk ontbijten dus. Fijn!


Heb je ook zin gekregen in zo'n heerlijk muesli-ontbijtje? Tot het einde van deze maand krijg je via deze link bij een bestelling vanaf 10 euro een gratis probeerpakket vol lekkere mueslimixen cadeau. Eet smakelijk!

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen. 

12 reacties:

 1. Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb er zelf ook wel weer zin in als ik de foto's zie ;)

   Verwijderen
 2. Nomnom, heerlijk! Ik wil het ook wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik eet echt bijna altijd muesli als ontbijt. Behalve vanochtend, maar verder altijd, ik vind muesli gewoon zoo lekker! Dit ziet er ook lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je leuke reactie! Leuk dat je ook zo van muesli houdt. Het is ook echt gewoon perfect als ontbijt :)

   Verwijderen
 4. Ziet er allemaal echt heerlijk uit! Ik wil het ook wel eens proberen. Kan het zijn dat jouw link niet echt klopt? Ik kom gewoon uit op de website en vind nergens iets (code ofzo) terug over het gratis probeerpakket.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kirina, je hebt gelijk dat de link niet werkte, sorry daarvoor! Ik heb het meteen opgelost en als je nu op de link klikt, kom je op een website speciaal voor mijn lezers. Veel plezier met proberen! <3

   Verwijderen
 5. mmmm.... Ziet er heeerlijk uit! Ik hou echt van een muesli-ontbijtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ook, vooral met zulke lekkere muesli :)

   Verwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!