The Spot @ ZandvoortMet zoute haren, zand tussen onze tenen en de zon in ons gezicht stappen we op de fiets. De wind blaast ons over de boulevard naar Zandvoort aan Zee. We stappen af en op mijn blote voeten loop ik over de houten vlonder van The Spot. Relaxte deuntjes mengen zich met het geruis van de zee. Op een van de buitenbanken ploffen we neer en kruip ik tegen Dennis aan. Ahh, dit is het echte zomergevoel.Op een van de warmste zomerdagen deze vakantie, fietsten Dennis en ik naar Zandvoort. We lagen in het warme zand, koelden af in de zee en bladerden wat door een boek over Napels. Aan het einde van de dag besloten we dit zomergevoel nog even te rekken door op het strand te gaan eten. We belandden bij The Spot, waar de bediening eruit ziet alsof ze net van hun surfplank zijn gestapt, je uitzicht op de golven hebt en de kaart vol heerlijk drankjes en eten staat.Ik at een van de lekkerste burgers ooit: Tuna Steak. De tonijn was perfect gebakken (mooi roze van binnen) en smaakte zo goed op het briochebroodje. Bestel er absoluut zoete aardappelfrietjes bij, want die zijn lékker. Net als de nacho's. En de ijskoffie. Het is heel erg moeilijk kiezen van de menukaart, maar je kan gewoon geen foute keuze maken. Fijn ook dat The Spot kiest voor biologisch en een aantal vega(n) gerechten. Het enige dat eigenlijk ontbrak was een vegaburger. 


En als je nu nog niet overtuigd bent om eens bij The Spot te gaan zitten, kijk dan maar naar dit uitzicht. Wauw! Gauw maakte ik een foto, waarna ik nog eens wat dichter tegen Dennis kroop en de laatste zonnestralen op mijn gezicht voelde. Ik hoop dat er nog zoveel van deze zomeravonden volgen...

3 reacties:

  1. Ah heerlijk deze plek en de omschrijving. Ik zou er zo naartoe met mijn imaginair vriendje, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh, heerlijk zeg <3 klinkt als een leuk tentje! Als ik wat dichterbij zee woonde zou ik er elke zomeravond te vinden zijn denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er een heel smakelijke avond uit! Super gezellig :)

    BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!