Britt


"There are always flowers for those who want to see them" - Henri Matisse
Langzaam werden de groene lijnen takjes. En langzaam werden de rode bolletjes rozen. Tot een prachtige rozentak vanaf haar vingertoppen over haar arm naar boven kroop. Ze ging in het lange gras zitten. Met de wind in haar haren en een gelukzalige glimlach op haar lippen. Ondertussen voel ik het gras op mijn buik kriebelen terwijl ik een eindeloze hoeveelheid foto's van haar maak.Een tijdje geleden sprak ik af met een paar mensen van mijn oude middelbare school. Ze zaten een jaar of twee onder mij, ik had wel eens wat woorden met hen gewisseld, maar had nooit verwacht samen te gaan fotograferen. Tot Kylian mij een berichtje stuurde via Instagram. Britt wilde wel model zijn. En Kim leefde zich uit op de make-up. En zo eindigden we op een warme zomermiddag samen in een grasveld. En wat was het fijn. 
 

Kijk zeker even naar de prachtige instagram van Kylian. Zijn (grotendeels analoge) fotografie is zo mooi sfeervol. Door hem heb ik weer helemaal zin om te gaan experimenteren met mijn oude Voigtländer. Oh, en als je instagram dan toch hebt geopend, kijk bij Kim voor meer gave make-up.

3 reacties:

 1. Wat een leuke foto's! Ook heel gaaf gedaan met die bloemen op haar arm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een onwijs gave foto's!
  ik ga zeker een kijkje nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto's zijn zo leuk! En wat een leuke blog heb je, ik ga je meteen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!