Winactie: retroprints van Fotofabriek


Yes! Zojuist plaatste ik mijn 100e foto op Instagram. Nog meer yes! Een tijdje geleden bereikte ik de 100 volgers op Bloglovin'. Dat is toch wel tijd voor een feestje. Daarom mag ik van Fotofabriek twee pakketjes retroprints weggeven. Yes yes yes!

Fun fact: Fotofabriek print op papier met het FSC-keurmerk, dat de zekerheid geeft dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Hun afdruksysteem zijn bovendien gekwalificeerd als minst milieubelastend. Het papier is 100% te ontinkten en daardoor 100% recyclebaar. Niet alleen een heel leuk, maar ook nog een duurzaam verantwoord cadeautje dus!

Lijkt het je leuk binnenkort een paar mooie retroprints aan de muur te hebben? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen aan deze winactie!


- Om mee te doen, moet je in ieder geval een reactie achterlaten onder deze blogpost. Laat me weten waarom jij de fotoprints zou willen winnen! Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen!

- Om extra kans te maken, kun je me volgen op Bloglovin'.

- Nog meer kans maak je als je mij volgt op Instagram

- Als je dán nog extra kans wilt maken, zou je mijn Facebookpagina kunnen liken.

Laat in de reacties weten welke stappen voor extra kans(en) je hebt gedaan. Over een week kies ik twee winnaars, die allebei zes retroprints krijgen, in een mooie envelop, met een kaartje van mij erbij. Ik neem contact op met de winnaars via de mail. En nu... is het tijd om mee te doen!

Follow


(Foto 2 via Fotofabriek)

22 reacties:

 1. Wauw, ik woon op kamers en ik heb een witte muur en een stenen muur, maar die witte muur is zo kaal en lelijk dat die wel wat retroprintjes kan gebruiken hihi ^^. Ik ben dol op je camera btw. Ik wil heel graag zelf een polaroid camera <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn kamer kan nog wel wat decoratie gebruiken voor de zomer, en foto's zijn daar natuurlijk ideaal voor! Ik doe mee en volg je op Facebook ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh dit vind ik een leuke winactie! Mijn nichtje heeft deze pas ook besteld en het resultaat is zo ontzettend leuk geworden! Nu zou ik dit ook wel graag op mijn eigen slaapkamermuur willen 😊✨

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn e-mailadres is trouwens: silkegabriellex@gmail.com :)

   Verwijderen
 4. Loïs de Ridder15 juni 2016 om 18:17

  Wat leuk deze winactie! Je maakt ontzettend mooie foto's:) Ik heb een tijdje geleden mij kamer opgeknapt en tja, al die lege muren zijn ook niet zo leuk. Retroprintjes zullen dat allemaal wat leuker maken! En ik zit al aan het sparen voor een polaroid, maar dan kan ik alvast voorproeven hihi. Ohjaa mn email is: loisderidder@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De dubbel 100! Gefeliciteerd lieve Janna <3. Op naar de volgende 100 betoverende plaatjes en waarom ik mee zou willen doen? Nou dan kan eindelijk eens iets doen met al die leuke foto's van de meetings en mijn kamertje eens opvrolijken met toffe retroprints..
  PS: Mijn e-mailadres is kimberly_nijboer@live.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe sowieso mee want wat een gave prijs! 100 volgers op Bloglovin dat is nogal wat zeg ik hoop dat ik dat ook ooit nog eens mag bereiken nu eerst nog maar even wachten op de 50. Via Instagram en Bloglovin volgde ik je al en nu ook via Facebook, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah zoo leuk!!! Je verdient die 100 volgers echt! Ik volgde je al op alle social media! Mijn email: alittleuniverse@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk! Ik ben dol op foto's en kan er ook niet genoeg in huis hebben hangen! Gefeliciteerd met je 100e foto! Ga zo Door! Ze zijn leuk om naar te kijken....

  Groetjes Dinah ( dinahstrijbis@hotmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend leuk! Ik ben dol op foto's en kan er ook niet genoeg in huis hebben hangen! Gefeliciteerd met je 100e foto! Ga zo Door! Ze zijn leuk om naar te kijken....

  Groetjes Dinah ( dinahstrijbis@hotmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat een toffe winactie Janna! Ik doe heel graag mee, ik heb alles gedaan, dus Bloglovin', Instagram én Facebook. Ik zou het heel tof vinden om van deze retroprints aan mijn muur in m'n nieuwe studentenkamertje te kunnen hangen. (mijn mail is: klaskesworld@gmail.com) Oh en mag ik nog even zeggen dat ik je met heel veel plezier volg op Instagram, ik geniet altijd van je foto's <3 Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super leuk! Ik vind het erg leuk om foto's op te hangen, maar de laatste dateren alweer van een jaar geleden. Ik zou dus graag een paar nieuwe foto' aan de muur kunnen gebruiken! Dubbel leuk trouwens dat het ook duurzaam gemaakt is.
  Ik volg je op bloglovin en nu ook op instagram
  Liefs Senna

  (sennafotoblog@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Joepie wat leuk! Gefeliciteerd Janna. <3 Ik doe graag mee, want liefde voor foto's, hihi. Ik heb alles gedaan. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaa, ik doe mee! Ik volgde je al op Insta en nu ook op BL en FB :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Esmee de Ridder22 juni 2016 om 21:12

  Super gaaf! Leuk voor aan mijn muur als ik na de zomervakantie op stage ga! Ik heb alles gedaan!

  esmeederidder@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Naast de grote liefde voor alles wat met foto's en fotografie te maken heeft, zouden die prints mijn kamer in ons nieuwe huis (nu nog een grote bouwval) echt enorm op leuken! Een nieuw begin, met nieuwe hebbedingetjes. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Btw. volg je al langer op Insta, maar nu ook op BL & FB!

   Verwijderen
 16. Haaii! Als eerste wil ik je feliciteren met deze mijlpalen! Ik volg je al een tijdje op Instagram, je bent echt een inspiratiebron met je mooie en leuke foto's. Ik zou de prints heel graag willen winnen, omdat ze mijn kamer nog meer zouden opfleuren en ik kan er natuurlijk leuke foto's mee maken voor Instagram. Ik wil aankomend schooljaar misschien in Nijmegen op kamers gaan, daar zouden ze ook prima staan! Ik heb je gevolgd op Bloglovin' en ik heb je facebookpagina geliked! Nogmaals gefeliciteerd, you deserve it. (Mijn e-mail is: manonklarenaar@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb je een prachtige, inspirerende site! Echt enorm leuk om elke keer weer je artikelen te lezen, echt een momentje van ontspanning.
  Ik zou graag de retroprints willen winnen voor op mijn nieuwe kamer, komend jaar als ik op mezelf ga wonen.
  Ik heb je blog gevolgd, gevolgd op insta en geliked op fb!
  Mijn e-mail is fleurlensen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hee! Ik zag net je Instagram post en wil heel graag op het nippertje meedoen met deze gave actie. Mijn kamer kan wel een opknapbeurt gebruiken! Alhoewel, ik zou ze ook graag winnen voor mijn zusje. Zij gaat misschien verhuizen naar een andere studentenkamer en kan met die toffe terroriste dan haar nieuwe plekje opleuken. Mijn e-mailadres is: bhippert@home.nl. Ik volgde je al op Instagram en volg je nu ook op Bloglovin'. Daarnaast heb ik je Facebook pagina geliked. Duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hey Janna, super leuke blog en ik lees hem met veel plezier. Ik zou de foto's heel graag willen winnen, ik ben namelijk helemaal foto gek;) (ik wil later ook een blog beginnen en Journalist worden) ik volg je op Instagram en op Bloglovin. helaas heb ik geen Facebook.. ik hoop dat ik hem win omdat min kamer wel wat opfleuring kan gebruiken!
  Heel veel liefs, Manon
  manonvanderaart2003@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jaaa eindelijk! Je hebt echt een suuperleuke blog en je foto's zijn echt supermooi. Het concept van je blog met je OV en museumkaart vind ik echt heel leuk en je verdient zeker meer volgers! (mag ik ook even zeggen dat je kleren echt heel leuk zijn hihi) Ik zou graag willen winnen om ze te gebruiken als achtergrond voor instagram fotootjes (: Superleuke winactie en ik weet zeker dat je er 2 mensen er blij mee zult maken! Gefeliciteerd met je 100+ foto's en 100 volgers (:
  Ik heb alle stappen uitgevoerd! en mijn email is a.vdbremer@gmail.com
  Liefs, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!