ScheveningenZodra ik het strand op ren, waait de wind alle gedachten weg. Met een grote glimlach draai ik me om naar Dennis en geef hem een knuffel. Het is vrijdagochtend tien uur en het strand is leeg. De zon prikt nog net niet door de wolken en dat zorgt voor prachtig licht. Het strand maakt altijd een soort kalmte in me los. En dat is op dit moment precies wat ik nodig heb. Ik had Dennis een dagje Scheveningen voor zijn verjaardag gegeven. Na het laatste tentamen sprongen we meteen in de trein. We liepen 's ochtends wat over het strand, keken naar exotische vissen in Sea Life, aten sushi de boulevard en vielen 's middags per ongeluk in slaap op het warme zand. Rozig aten we een heerlijk ijsje en keken vanaf een bankje naar mensen op de boulevard. Met zand in onze haren, wimpers en schoenen stapten we aan het einde van de middag weer in de trein. Een gedachte cirkelde rond in mijn hoofd: snel weer. 


12 reacties:

 1. Wat een prachtige foto's! Het strand is zo'n ontzettend fijne plek. Ik snap je helemaal als ik je stukje lees. Ik ga zondag waarschijnlijk naar het strand en ik heb er zoveel zin in. :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liefde voor je foto's. Als klein kind kwam ik vaak in Scheveningen en na deze foto's doe je me er weer helemaal naar verlangen. Ik kan de zee al ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Scheveningen ben ik al zo lang niet geweest. Ik moet gauw eens kijken. Doordat ik zelf in een kustplaats kom vergeet ik andere stranden een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's zijn weer zo vrolijk geworden dat ik ze hier met een glimlach bekijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aahh wat ziet dit er fijn uit zeg<33

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's!! Ik krijg helemaal zin om het strand te bezoeken. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke foto's! (en je topje/jurkje is zo leuuuk!) Klinkt als een geslaagd tripje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Scheveningen is zooo mooi! Hoe je alles vast hebt gelegd, is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah super leuk en wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke foto's! Ik kom net terug uit Griekenland en heb daar ook eindeloos op t strand gelegen. Maar de Nederlandse stranden zijn toch favoriet met de wind en het heerlijke zand <3 Alleen het weer is wat beter in Greece meestal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet eruit als een heerlijk dagje! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De foto's zijn echt suuuuuper mooi (net zoals je blog trouwens!) Die laatste foto is mijn favoriet :))

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!