Instameeting @ Oude Hortus


'Klim nog eens wat hoger in die boom.' 
'Wil je nog wat meer achter die plant gaan staan?' 
'Wacht, wacht, ja nú is de zon weer perfect!'

Dit is hoe het gaat bij een instameeting op een prachtige plek vol groen. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een grote groep lieve en creatieve instagrammers ontmoette. Nadat we taart hadden gegeten bij Gys (lees hier meer!), stapten we in de bus naar de Oude Hortus. En laat je een groep instagrammers los in een botanische tuin, dan heb je aan het einde van de dag héél véél foto's. Aanschouw hier mijn kleine selectie. Dan kan je zien tot wat voor foto's bovenstaande uitspraken leiden. Zonder tekst, want het is ook wel eens fijn om alleen maar plaatjes te kijken. Liefs!
PS. Vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen aan mijn winactie! Lees hier hoe je volgende week een paar gave retroprints van Fotofabriek aan je muur kan hebben hangen. 

6 reacties:

 1. Klinkt alsof het reuze gezellig was! Lijkt me ook zo gezellig om eens met een groep bloggers gewoon wat foto's te gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw al je foto's zijn super mooi! Je kan echt mega mooie potretfoto's maken (of hoe heet dat?)! Lijkt me ook super tof om zoveel bloggers te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergave foto's zeg, die close-up van Myrthe is echt geweldig<3 Ik had hier supergraag bij geweest haha, volgende keer beter! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! De foto's zijn echt supermooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whieeee! Altijd weer leuk om even terug te gaan naar die gezellige middag. (Ik heb gesolliciteerd bij de Ap, dus als ik reactie krijg en dingen weet koop ik LINEA RECTA een treinticket zodat we een vegan ijsje ergens kunnen halen 😊😊)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh dit was zo gezellig :) Het was ook zo'n heerlijke (zonnige! vooral als je het vergelijkt met het geweldigen *ahum* zomerse *ahum* weer dat we nu hebben...) middag!

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!