Tonke in de jungle


Vind je ook niet dat de titel van dit artikel klinkt als een avontuurlijk kinderboek? Zo eentje over een avontuurlijk meisje in een eindeloze jungle. Met mooie, groene prenten vol exotische dieren. Oké, misschien slaat mijn fantasie op hol, maar de plek waar ik Tonke fotografeerde, was stiekem wel echt een beetje een sprookjesjungle. Midden in Haarlem, wat het extra bijzonder maakte."In wilderness I sense the miracle of life,
and behind it, out scientific accomplishments fade to trivia."

- Charles Lindbergh 🌿

  

Zoals je misschien al hebt gelezen, aten Tonke en ik eerst citroencake bij Native (lees er hier meer over). Ook een plek vol plantjes en natuurlijk materialen. Eigenlijk liepen we van de ene jungle naar de andere. Ik vind zulke plekjes onwijs fijn, vooral als het zo druk is met mijn studie. Nu ga ik weer snel aan het werk, want er komt nog een druk weekje aan!

15 reacties:

 1. Hey Janna, voordat ik je wat vraag: je hebt zulke mooie foto's gemaakt van haar! Anyway, ik zag je berichtje net en ik zou heel graag met je willen meeten. Alleen heb ik het juist op dit moment erg druk en staan de weekenden allemaal al volgepland. Dan zou ik echt pas een datum kunnen prikken in juli, denk ik (shit..) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg, zo'n 'jungle' midden in Haarlem! Je hebt onwijs mooie foto's gemaakt<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Luv voor deze titel <3 Klinkt zó leuk! Enne, wauw wat een prachtige foto's, je hebt Tonke echt heel mooi gefotografeerd. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele mooie foto's en wat is Tonke mooi, hele leuke naam ook trouwens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie plaatjes! Echt heel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat mooi! Het zouden echt nog foto's kunnen zijn voor in een tijdschrift! En inderdaad, het titeltje zou echt nog voor een leuk en creatief kinderboekje kunnen zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe foto's Janna!!! En Tonke is echt een gezellige en vrolijke naam, geheel passend bij de foto's en de kleur groen (i'm weird). Like!!! En heel veel hartjes voor de close-up druppelfoto's, jij bent toch wel dé pro daarin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zulke toffe foto's! (hihi, klinkt inderdaad als een kinderboek, ik zie het al helemaal voor me! (en zo 'm best willen lezen... :))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ongelooflijk leuk! En zulke mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!