Hotspot: NativeFrisse lucht! Na de afgelopen dagen bijna non-stop voor de tentamens te hebben geleerd, was het gewoon fijn om even keihard tegen de wind in te fietsen. Totaal verwaaid stapte ik Native (Haarlem) binnen, waar ik Tonke al op een fijn plekje bij het raam zag zitten. Ik plofte neer, gaf haar een knuffel en vanaf dat moment hebben we aan een stuk door gekletst en gelachen. Oh, en tussendoor heerlijke cake gegeten.Native is echt zo'n heerlijk relaxt plekje. Veel licht, mooie plantjes, lekkere koffie en lieve barista's. In het centrum van Haarlem. Kan niet beter, toch? Jawel, want ze hebben ook nog eens yummy citroencake. Nog een pluspunt: de eigenaars van Native houden alles het liefst zo natuurlijk en milieuvriendelijk mogelijk. Daarom zijn de meeste meubels tweedehands en komen de producten van lokale ondernemers. Zo is de koffie bijvoorbeeld van White Label, een kleinschalige branderij uit Amsterdam. 
   


Ik dronk voor het eerst een cappuccino met havermelk. En dat is lekker! Het is veel schuimiger dan sojamelk en heeft qua smaak wel iets weg van amandelmelk. Mmm... Ik echt blij dat Tonke me via Instagram vroeg eens bij Native af te spreken. Een leuke instagrammer ontmoeten in een fijne koffiebar: perfect. Na de koffie zijn we trouwens nog foto's gaan maken op een jungle-achtige plek. Die foto's komen volgende week online!

PS. Bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn lentefoto's, ik werd er echt helemaal blij van!

14 reacties:

 1. Reacties
  1. Ik vond het ook echt heel gezellig met jou <3

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ik kan beide dingen alleen maar bevestigen ;)

   Verwijderen
 3. Dit ziet er echt heel erg tof uit! Die cappuccino klinkt ook echt jummie, hihi en dan in combinatie met citroencake <3 Ik heb daar nu zoveel zin in waah. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik snap het zó goed, ik heb dat ook als ik de foto's weer zie :P

   Verwijderen
 4. oh wauw, daar wil ik echt een keertje heen!
  en citroen cake is heerlijk.. een top plek denk ik dus zo haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het zeker! Laat je me weten als je in Haarlem bent om de citroencake te proberen. Dan doe ik mee :)

   Verwijderen
 5. Omg citroencake.. dat klinkt zo lekker!!!? Ik ben dol op citroen, niet citroen citroen maar citroen smaken. En je foto's zijn super mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha duidelijk verhaal ;) Citroen is echt een perfecte zomersmaak. En dankjewel!

   Verwijderen
 6. Dat vliegend hert is echt heel tof! Haarlem is superleuk, ik kom er veel te weinig! Thanks voor de tip, als ik er de volgende keer ben, zal ik zeker even langsgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf hè, die tekening! En zet Native zeker op je lijstje voor als je weer in Haarlem bent :)

   Verwijderen
 7. Havermelk klinkt spannend! Helaas drink ik (nog) geen koffie. ;) Haarlem wil ik ook snel eens bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeeel spannend haha. Havermelk is echt lekker en het maakt de koffie wat milder, dus misschien vind je dit wel lekker dan! En als je naar Haarlem komt, laat je het me dan weten? Kunnen we eindelijk meeten :):)

   Verwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!