& Annalies

'Ben jij dit?!' stuurde Annalies samen met een screenshot van mijn Instagram. Tien minuten vol uitroeptekens en huh's volgen. Annalies en ik hadden elkaar nog nooit gezien maar hadden contact gekregen via mijn universiteit, omdat ze een dagje wilde meelopen met mijn studie. We kwamen alleen al snel achter dat we elkaar al 'kenden' via Instagram! De meeloopdag werd dan ook wel erg bijzonder, met veel gelach, gekletst, koffie drinken en zelfs foto's maken. Later vroeg een studiegenoot zelfs of dit nou echt meelopen was of dat ik haar al kende. 'Euh, ik denk een beetje van beide', zei ik.

Het was dus zo gezellig, dat ik vorige week in de trein stapte om de hometown van Annalies te leren kennen: Almere. We aten eerst een heerlijke taartje en daarna liet Annalies met een paar fotogenieke plekjes van deze stad zien. We fotografeerden even bij het Weerwater (aanrader!) en gingen daarna het Kunstencentrum De Kunstlinie binnen. Dat bleek een prachtig licht gebouw te zijn, waar je ook nog eens heel mooi kon fotograferen.Gave plek hè, zo aan het water? Uiteindelijk moesten we er helaas wel weg, omdat ze een radioprogramma op gingen nemen en we dan stil moesten zijn. Te lastige opgave voor Annalies en mij... Dus we slenterden nog wat door de stad en uiteindelijk stapte ik weer in de trein naar huis. Ik ben zo blij dat ik Annalies op deze gekke manier heb leren kennen. En nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of jullie ook wel eens zulke ontmoetingen hebben gehad!


PS. De foto van mij is natuurlijk door Annalies gemaakt!

7 reacties:

 1. Wow, inderdaad, wat een leuke ontmoeting! Echt toevallig. Toffe foto's hebben jullie gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke ontmoeting en wat een prachtige foto's. Ik moet zeggen dat ik nog nooit op zo'n manier iemand heb ontmoet, maar ik denk ook wel dat het een vrij unieke situatie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig zeg, hoe klein de wereld dan soms kan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, dat jullie elkaar zo ontmoet hebben. De foto's zijn ook heel erg gaaf geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat gaaf! Echt een grappige ervaring lijkt me. Nieuwe mensen ontmoeten geeft altijd zo'n speciaal gevoel. Ik heb laatst afgesproken met een blogger die ik ook ontmoet had via instagram. Heel erg speciaal! Liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig dat je dan zo iemand leert kennen! Ik heb het zelf nog nooit meegemaakt, maar het lijk mij een ontzettend leuke ervaring. De foto's zijn trouwens erg tof geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!