Kort filmpje: Boefje


'Kom eens...Boefje? Kom dan...', fluistert mijn broertje naar de kat. Ondertussen lig ik op de keukenvloer met mijn camera en probeer mijn lach in te houden. 'KOM NOU HIER' Ik barst in lachen uit. Daardoor verpest ik natuurlijk helemaal het shot, maar Boefje is toch niet van plan mee te werken. Gelukkig hadden we nog de hele zondagmiddag. 


Het is alweer even geleden dat ik mijn eerste video online zette. Sinds toen heb ik tijdens de documentairecursus veel geoefend en geëxperimenteerd. Afgelopen week was de opdracht: maak een miniportretje. Terwijl andere studenten hun vissende vader of de lokale fietsenmaker interviewden, lag ik op de grond mijn kat te filmen. Aanschouw hier het resultaat: Boefje!

10 reacties:

 1. Aaaah wat schattig! Een heel leuk filmpje, Janna! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ze is misschien wel ieeets minder schattig dan ze eruit ziet ;)

   Verwijderen
 2. Haha, cuuute :)! Wat een lieve kat. En leuk gefilmd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief! En heel tof Janna!! Leuk dat je ook steeds meer met filmografie doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik begin het ook echt te ontdekken en steeds leuker te vinden. Je gaat dus zeker nog meer (korte) filmpjes zien :D

   Verwijderen
 4. Mooi koppie heeft Boefje..en knap vastgelegd. Denk dat het nog een hele klus was! Ik kan me voorstellen dat het met een hoop geroep en ge-lok is samengegaan zo van boefjeeeeeee kom (jij liggend onderaan de trap) hihi.. Het is erg leuk geworden. Succes met meer filmpjes maken, ik ben benieuwd naar een volgend miniportret. ^_~

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een ontzettend lieve reactie, dankjewel! Dat is inderdaad wel een goede beschrijving van hoe het ongeveer ging haha ;)

   Verwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!