Hotspot: Vegabond


Toen ik vorige week met Wiktoria in Amsterdam afsprak, bleek dat zij net als ik zoveel mogelijk plantaardig eet. Het perfecte moment om een nieuwe vegan hotspot te ontdekken dus! We kwamen terecht bij Vegabond, in hartje Amsterdam. We ploften neer op een bankje bij het raam, waar de zonnestralen ons opwarmden. Ik dronk de lekkerste chai latte ooit en twijfelde zoals altijd heel lang welke taart ik zou kiezen. Maar verkeerde taart kiezen kan natuurlijk nooit. En zeker niet bij Vegabond!
Ziet dit er lekker uit of ziet dit er lekker uit? En weet je, deze brownie smaakte nóg lekkerder dan 'ie eruit ziet! Hij was echt goed kleverig en de combinatie met stukjes noot maakte was perfect. Oh, en dit bordje is (net als al het andere verpakkingsmateriaal) gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic, dat wordt gemaakt van maïs en andere afbreekbare grondstoffen. Gaaf hè?Bij Vegabond kan trouwens ook nog eens biologische en veganistische boodschapjes doen. Ik ben er iets te snel langsgelopen om je precies te kunnen vertellen wat er allemaal te koop is, maar dat is een goede reden om er zelf eens een kijkje te nemen (en taart te eten!). Ik geloof dat ik dat zelf binnenkort ook maar eens ga doen...


Vegabond is te vinden op Leliegracht 16 (Amsterdam). Let wel op: ze zijn op maandag gesloten. De rest van de week kan je er gewoon heerlijk op een bank in het zonnetje kruipen met een grote kop koffie of thee. Heel fijn!


14 reacties:

 1. Wat een toffe hotspot, die brownie ziet er zo lekker uuuuit!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geloof je het als ik zeg dat 'ie nog lekkerder is dan 'ie eruit ziet? :)

   Verwijderen
 2. OMIGADOO JANNA. DIE BROWNIE. Ik begon al spontaan te kwijlen, maar toen ik je stukje eronder las werd het een soort waterval. Okay, too much information....... Haha! Met andere woorden: de brownie ziet er echt heel lekker uit, en het lijkt me sowieso een heel tof plekje om eens heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha wauw, bedankt voor alle details inderdaad!

   Verwijderen
 3. Wat ziet dat er tof uit, zeg! En die brownie lijkt me vooral heel erg lekker (ik krijg spontaan trek). Als ik in Amsterdam ben, weet ik nu in ieder geval waar ik taart moet gaan eten ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou Vegabond zeker op je lijstje zetten als je naar Amsterdam gaat :)

   Verwijderen
 4. Jaaaaaa!!!! Vegabond is zo heerlijk :) Ik zit er bijna elke week en het is echt one of my veganfave's van Amsterdam. Vooral die rijstwraps en de raw brownies zijn té lekker. Leuke blog meid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel <3 Ik kan me zó goed voorstellen dat je hier heel vaak komt.

   Verwijderen
 5. Ik wil ook echt eens een vega hotspot uitproberen! Dit lijkt me een heel mooi plekje, alleen kom ik nooit in Amsterdam. ;"(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien is dit een goede reden om dan juist naar Amsterdam te gaan? ;)

   Verwijderen
 6. Wat een supergaaf hipster plekje. Ik zou er alleen al heen gaan voor de brownies.

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!