Fotografie: WiktoriaEen beetje nerveus stond ik naar de pianomuziek op Amsterdam Centraal te luisteren, toen ik haar zag lopen: Wiktoria. Donker haar dat alle kanten op waaide, broek opgerold tot net boven haar enkels en een fleurige blouse. Ik herkende haar van de foto's. Zij mij gelukkig ook. Alle zenuwen waren weg toen ze me met een brede glimlach knuffelde. Mensen ontmoeten door Instagram: het blijft spannend en bijzonder.


Ik vond het echt geweldig om Wiktoria te fotograferen. Ze is prachtig en heeft een leuke vintage-achtige stijl. We slenterden een beetje door Amsterdam en ik fotografeerde haar op een paar mooie plekken. Daarna warmden we ons op met een lekkere chai latte bij een vegan koffietentje in het centrum van Amsterdam (artikel volgende week online!). We kletsten over Polen (waar Wiktoria vandaan komt), bloggen, kunst en natuurlijk Instagram. 


Met een onwijs gelukkig gevoel zat ik 's avonds weer in de trein terug naar huis. Ik ben echt blij dat ik al zoveel leuke meiden door Instagram en mijn blog ontmoet heb. Als je dit nou leest en denkt: hé, dat lijkt me ook wel leuk, laat dan een berichtje achter. Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te fotograferen! Neem trouwens een kijkje op de blog en insta van Wiktoria, ze zijn echt heel mooi.

Ten slotte nog: bedankt voor al jullie lieve berichtjes op mijn laatste post. Ik was al blij met mijn nieuwe blog, maar door alle leuke reacties heb ik er nog meer zin in!


Follow

12 reacties:

 1. Mooie foto's heb je gemaakt! Zulke ontmoetingen zijn inderdaad echt de beste.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah Janna deze foto's zijn echt prachtig! Ik vind haar stijl ook leuk en ze is zeker heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je, Sonia, dankjewel <3 Ik zal het tegen haar zeggen, vind ze vast leuk om te horen!

   Verwijderen
 3. Super mooie foto's!
  Het lijkt me super tof om mensen te ontmoeten
  Van blogs en instagram, bij mij is het er nooit echt van gekomen
  Maar het lijkt me erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het je alleen maar aanraden, ik vind het zelf zo leuk! En bedankt <3

   Verwijderen
 4. Ontzettend leuke fototjes! Mooi meisje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel mooi. Echt iemand die iets heel persoonlijks op foto's kan en doet uitstralen. Ze heeft iets heel eigens wat je prachtig hebt vastgelegd! Maar misschien praat ik een beetje onzin, kan ook :) Ik vind haar en jou foto's in ieder geval heel mooi. Punt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto's. De kleuren zijn echt heel erg mooi. Liefde voor je haar.

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!