Instameeting @ Studio/KDe tafel ligt vol camera's en telefoons. Er wordt gepraat over fotografie, mooie instagramaccounts en lenzen. Dat kan maar een ding betekenen: hier zit een groep instagrammers. Samen met acht andere meiden sprak ik afgelopen week af in Amsterdam. We hadden elkaar nog nooit gezien, maar wel al zeker duizend berichtjes gestuurd. En ook vanaf het moment dat we elkaar op Amsterdam Centraal zagen, is het geen moment meer stil geweest. Samen gingen we naar Studio K, een fijne zonnige plek in Amsterdam Oost, waar je ook nog eens heel lekker kan eten!
Echt alles op de kaart van Studio K klinkt lekker. Fijn was ook dat ze een paar vegan opties hadden, zoals dit broodje met een spread van rode linzen, paprika en cashewnoten. Maar ook de tosties van de andere meiden zagen er heerlijk uit. Kortom: je kan niet verkeerd kiezen.

Bij Studio K kan je trouwens niet alleen heel lekker eten, het ziet er ook nog eens mooi uit. Er staan zware houten tafels, de ramen laten veel zonlicht door en op alle tafels staan frisse bloemen! Overigens kan je bij Studio K  ook een film kijken of 's avonds dansjes doen. Ik ga er binnenkort zeker terug!
Foto door Mirthe (kijk op haar instagram, haar portretten zijn zo mooi!)
Natuurlijk werd er heel veel gefotografeerd. Elkaar, het interieur, het eten... Een beetje tot verbazing van de medewerkers van Studio K. Iemand legde toen uit dat we elkaar hadden leren kennen via Instagram. Ik denk dat ze dat wel een beetje komisch vonden, maar voor ons voelde het inmiddels zo normaal.Foto door Dilys (kijk op haar blog/instagram voor mooie, sfeervolle plaatjes)
We hebben echt een onwijs gezellige middag gehad. Na de lunch gingen richting de Schellingwouderbrug om te fotograferen. We klommen boven op een muur, gingen liggen op een brug (i know...) en lachten vooral heel erg veel. We zijn doorgegaan tot we onze vingers niet meer voelden van de kou, zo gezellig was het. Ik ben ontzettend blij dat ik deze lieve en inspirerende meiden heb leren kennen. Binnenkort zal ik nog een fotografieartikel over de meeting posten!


Studio K is te vinden op Timorplein 62. De snelste manier om daar te komen is vanaf Amsterdam Centraal de sprinter naar Muiderpoort te nemen en dan tien minuutjes lopen. 

14 reacties:

 1. Goed verwoord Janna! Ik vond het zo'n leuke middag en mooie foto's heb je gemaakt. Het water loopt me al in de mond als ik naar dat broodje kijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je! Ik vond het ook echt een geweldige middag en ben blij dat ik je heb leren kennen :) En inderdaad dat broodje... Ik zou er bijna nu voor op de fiets stappen :P

   Verwijderen
 2. Het was zo gezellig!! Leuk geschreven, en jou foto's zijn ook heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Dilys! Ik vond het zo leuk om je te ontmoeten. En jouw foto's zijn ook echt prachtig!

   Verwijderen
 3. Wauw, mooie foto's! Ziet eruit als een heel gezellige meeting(:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het was zeker erg gezellig en voor herhaling vatbaar! Zou je het leuk vinden om er dan bij te zijn?

   Verwijderen
 4. Het was zo gezellig en wat heb je dit weer leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, lief van je Sonia! Ik vond het leuk dat je erbij was <3

   Verwijderen
 5. Haha, ik kan me helemaal voorstellen dat het personeel jullie eerst even raar aankeek. Grappig! Wat fijn en inspirerend om zo'n groep te ontmoeten zeg. Super tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, gelukkig vonden ze het vooral heel erg leuk! Het is zeker leuk én inspirerend om via Instagram zoveel mensen te leren kennen :)

   Verwijderen
 6. Het ziet er zooo gezellig uit! Ik ken wel iets gelijkaardig, maar dan in België ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk! Hoe heet het? Altijd op zoek naar nieuwe plekjes natuurlijk. En dat is nog eens een goede reden om weer eens naar België te treinen ;)

   Verwijderen
 7. Oh, dat ziet eruit als een geslaagd dagje, zeg! Ik heb trouwens even gekeken en ik heb het weekend van week 14 helemaal vrij en kan dan met jou een dagje uit (9 of 10 april). Hoe zit jij dat weekend? Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was het zeker! Ik stuur je zo even een berichtje over ons museumtripje :)

   Verwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!