Mijn eigen stukje internet


'HET WERKT!' riep ik, en ondertussen deed ik een gek dansje door de woonkamer. De kat keek verschrikt op uit haar slaap. Ik aaide haar en danste vrolijk door: ik was zo blij dat mijn nieuwe website en URL werkte.

Na precies drie maanden te hebben geblogd, begin ik nu een klein beetje opnieuw. En al die leuke hotspots dan?! Ik ga zeker niet stoppen met kriskras door Nederland te treinen, op zoek naar de lekkerste taartjes, mooiste tentoonstellingen en liefste straatjes. Maar ik vind het ook leuk om (vegan) recepten met jullie te delen, af en toe over een groene lifestyle te schrijven en fotografieprojectjes te laten zien. Precies alles waar ik van hou eigenlijk.

Daarom heet dit stukje internet vanaf nu: Janna.

Follow
Foto: Annalies Schep

14 reacties:

 1. Jaa super leuk Janna! Veel blogplezier, wordt vast nóg leuker! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Myrthe! Dat weet ik wel zeker :)

   Verwijderen
 2. Wat ontzettend leuk dat je een nieuw blog bent begonnen. Heel veel succes en ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik hoop dat je nog vaker op mijn blog komt kijken!

   Verwijderen
 3. YAY voor recepten! En groene lifestyle en fotografie, trouwens. En hotspots. Oké, je snapt m'n punt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yes!!!!!!!! Whoop whoop! Fijn dat het gelukt is en veel plezier met alle leuke dingen die gaan komen! 🎉

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay, wat tof! Heel veel plezier met je leuke blog, ik kijk uit naar je artikeltjes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier en succes met je blog :) Ik ben zeker beniewd naar jou artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nieuwe uitdagingen!!! Je moet doen waar je zin in hebt he! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Ik ben nu al nieuwsgierig naar wat komen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah zo leuk dit! Ben heel benieuwd naar je nieuwe artikelen, ik kijk er nu al naar uit (: Veel blogplezier nog verder! Oh, en die foto is echt heel mooi <3 Liefs, Hillene

  BeantwoordenVerwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!