3x weekend bij ProefPark Haarlem


Nog geen plannen voor dit weekend? Zin om ergens lekker te eten, maar niet voor veel geld? Dan is het ProefPark in Haarlem zeker een goed idee! Ik hoor je bijna denken: 'Een park in de winter? Ben je gek, het vriest bijna!' Daarom is deze Wintereditie ook in de oude broodfabriek in de Waarderpolder georganiseerd. Heerlijk eten, muziekje erbij: top! In dit artikel drie redenen waarom je dit weekend zeker even een hapje moet gaan eten bij dit foodtruckfestival in Haarlem.

1. Het etenOké, misschien een nogal vanzelfsprekende redenen bij een ProefPark, maar het eten is écht heel lekker. Als je in een groepje bent, kan je proberen zoveel mogelijk verschillende dingen proberen. Dat deden wij en echt alles was lekker. De wrap hierboven is van Wrap 'n' Rolling en is gevuld met zalm, zeekraal, avocado en wasabi. Verder kan ik je de taartjes, het Spaanse eten en de chocolademelk ook zeker aanraden!


2. De sfeer


Misschien wel net zo belangrijk als het eten: de sfeer. Als je een paar leuke vrienden meeneemt, is het als snel goed. Maar door het swingende muziekje, de gekleurde lichten en de ingerichte zithoeken, is er echt een relaxte sfeer gecreëerd. Oh, en die foodtrucks! Ik vind ze echt heel cool en zou er zo eentje naar huis willen rijden. The Maisguy vond de sfeer ook top, zo te zien.


3. Spelletjes!


Je kan makkelijk de hele avond doorbrengen bij het ProefPark. Er is namelijk niet alleen genoeg te zien en te eten, ze hebben ook nog eens heel veel spelletjes. Schuif aan een van de lange tafels in het midden aan en kies je spelletje. Koehandel, kaarten, Monopoly: het ligt er allemaal.

Het ProefPark vindt plaats bij BakkeRij op de Hendrik Figeeweg in de Waarderpolder (Haarlem). Vanaf station Haarlem is dat 5 minuten met bus 3, 73 of 75 tot Julianapark en dan nog een kwartiertje lopen. Je kan er zaterdag én zondag een hapje komen eten vanaf 11 uur. Een eindtijd is er niet, want ze gaan door zolang het gezellig is!

2 reacties:

  1. Reacties
    1. Was het ook! Helaas is het nu alweer afgelopen. Vanaf 26 tm 28 augustus wordt de zomereditie georganiseerd :)

      Verwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!