Winterwandeling naar Zandvoort

 "Sneeuw, sneeuw, SNEEUW", roep ik als ik uit het raam kijk. Tien seconden geleden lag ik nog slaperig in bed, maar nu wil ik zo snel mogelijk naar buiten. Niet veel later sta ik met Dennis buiten. Omdat de treinen over het algemeen iets minder goed rijden als het sneeuwt, maken we een winterwandeling naar Zandvoort.Door de besneeuwde duinen wandelen we van Kraantje Lek naar Zandvoort. In het centrum eten we een heerlijk broodje (zalm met wasabimayonaise!) bij Grand Café Hotel XL. Na een beker warme chocolademelk zijn we klaar voor de ruim 13 kilometer terug. Onderweg zien we nog konijntjes en genieten we van de laatste zon van de dag. Met roze wangen van de kou
Wil je al deze mooie winternatuur zelf zien? Met het OV is station Zandvoort het best te bereiken. Vanaf daar kan je over het Visserspad naar of richting Kraantje Lek lopen. Andersom is iets ingewikkelder met het OV en is daarom eigenlijk alleen handig als je een auto hebt.
 


6 reacties:

 1. Wat zijn het mooie foto's! Gave combi trouwens, sneeuw en het strand. ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Vind ik ook en ik hoop dat er snel weer sneeuw valt :)

   Verwijderen
 2. Sneeuw, ik geniet er met volle teugen van totdat het bruin en vies word. Erg mooie foto's heb je gemaakt!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar! Ook al licht er een héél dun laagje, sta ik er alsnog in te springen. Dankjewel voor je reactie :)

   Verwijderen
 3. Grappige naam, Kraantje Lek. En wat een mooie foto's <3. Fijne wandeling lijkt me, heerlijk met de sneeuw erbij. Super tof, je blog! Originele insteek ook! Nogmaals bedankt voor je reactie op mijn blog, ben meteen een kijkje gaan nemen op die van jou. Ik ben heel benieuwd waar je nog meer naartoe gaat, je volgende reisjes ga ik volgen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook een grappige naam en heb geprobeerd op te zoeken waar het vandaan komt, maar heb het nog niet kunnen vinden. Dankjewel voor je reactie en lief dat je me gaat volgen!

   Verwijderen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!