Het begin

Hey!

Wat doe je als je een maand vrij hebt? Reizen natuurlijk! Geld voor een wereldreis heb ik helaas niet, maar wel iets anders: studenten-ov. Vijf dagen per week reis ik gratis. En hoewel ik het OV soms vervloek (lees: als ik onder een rijk geurende oksel beland), is het vaak ook gewoon heel erg leuk. Ik denk aan die keer dat ik in de trein tegenover twee oudere dames kwam te zitten die tips uitwisselen om de vacht van hun hond lekker te laten ruiken...

Genoeg daarover. What's the plan? Gewapend met een ov-chipkaart ga ik op reis door Nederland. De beste plekjes zal ik op dit blog delen. Denk bijvoorbeeld aan mooie tentoonstellingen, fijne restaurants met een studentenprijsje of gewoon een leuk straatje. Kortom, allemaal inspiratie voor een dagje vrij. Voor een studentenprijsje natuurlijk, want anders komt die wereldreis er nooit van.

Vandaag begin ik aan mijn eerste (gratis) reisje naar een Nederlandse stad. Welke? Dat lees je morgen!

Liefs, Janna


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!