3 x het weekend beginnen bij Venkel

Het is bijna weekend! Nog geen idee wat je vanavond gaat eten? Ik zou zeggen: trommel maar alvast een paar vrienden op, want ik weet een leuk plekje voor je: Venkel, in Amsterdam. In dit artikel geef ik je drie redenen waarom je daar je weekend zou moeten beginnen.

1. De drankjes


Een huisgemaakte limonade met rabarbersiroop, een groene smoothie of toch de verse gemberthee met sinaasappel? Ik koos voor het laatste en koos goed. Maar ik denk dat je hier niet snel verkeer zal kiezen...


2. Het eten


Yummy maaltijdsalades gemaakt met groenten van biologische boeren uit de buurt van Amsterdam. En ook alle overige producten zijn lokaal, zoals de honing, die gemaakt is door bijen langs de Amstel. Je kan kiezen uit een van de salades van de kaart of voor 8,50 je eigen salade samenstellen. Dat laatste zou ik zeker doen! Oh, en je kan er op rekenen dat je lekker vol naar huis gaat, want behalve van gezond, houden ze hier ook van veel.

3. De sfeerVenkel is lief restaurantje met een geweldig interieur en gezellige medewerkers. Dat zorgt ervoor dat je na het eten graag nog even een drankje drinkt en laten die nou ook heel lekker zijn.

Tipje: Venkel heeft niet héél veel zitruimte. Als je verzekerd wil zijn van een plekje, bel dan even van tevoren. Of neem je salade mee naar huis!

Venkel, Albert Cuypstraat 22
Vanaf Amsterdam Centraal een kwartiertje met tram 24 of 16 tot halte Albert Cuypstraat

2 reacties:

Elke reactie brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!